characters characters

Din viata de mama. Sectiunea pe care o scrii asa cum VREI TU.

16 ianuarie 2014    |   64482 vizualizări

Intamplarile tale pe SuntParinte.ro

Vrem sa-ti cunoastem mai bine istoria fiecarei zile ca mama. Provocarile, micile sau marile reusite, intrebarile, grijile, cautarile, sperantele.

Stim ca iti pui zeci de intrebari zi de zi, “fac bine ce fac?” “ se va descurca oare la gradinita?” ”ce facem in weekend?” “ de ce nu intelege lectia la mate din clasa?” “cum sa o ajut la teme fara sa intervin prea mult?”. Ce ar fi daca ne-ai scrie de aceste lucruri si de nenumarate altele?

Stim mai stim si ca subiectul scoala iti creeaza multe temeri, nelinisti, de aceea, daca vrei sa ai un aliat in provocarile educationale pe care le intampina copilul tau poti sa-l descoperi aici!

De bucuria ta cand a facut primul pas, cand a spus “r” prima data si bucuria ca te-a imbratisat tare in dimineata asta? De cum transforma peretii in arta contemporana abstracta? De cum iti ia pantofii cu toc? Sunt atatea mii de povesti 100% reale, 100 % pline de culoare… povesti pe care de-abia asteptam sa le citim.
Aceste povesti nu merita ascunse in anonimatul unei zile. Ele merita impartasite… pentru a aduce tuturor zambete, bucurii, informatii noi.

Nu-ti fie teama pentru stilul de scriere, ca nu o sa placi, ca o sa scrii prea putin sau ca nu sunt destul de importante lucrurile pe care le scrii. Iti asteptam articolele incepand de acum.


Scrie-ne la adresa
contact@suntparinte.ro.


Citeste ce au scris alte mamici:

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu