characters characters

Termeni si conditii de utilizare a site-ului


Acest site apartine INTUITEXT, compania de eLearning a grupului Softwin. INTUITEXT este marca inregistrata a grupului Softwin.

1. Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii:

1.1 Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

1.2 Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

1.3 Serviciu inseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de SOFTWIN si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.SuntParinte.ro

1.4 Marci se refera la faptul ca denumirea "INTUITEXT", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site sunt marci inregistrate ale SOFTWIN sau ale oricaror companii asociate.

1.5 SOFTWIN se refera la SOFTWIN S.R.L. Romania.

2. Obligatiile SOFTWIN

2.1 SOFTWIN si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul SOFTWIN, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. SOFTWIN si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori

b) eventualele defecte vor fi corectate

c) serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

2.2 In nici o circumstanta SOFTWIN nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

2.3 Raspunderea SOFTWIN (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de dolari SUA.

3. Utilizare improprie si raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii SOFTWIN pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SOFTWIN in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a SOFTWIN si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SOFTWIN ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca SOFTWIN nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi SOFTWIN va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

5. Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Client pentru a afla diferite informatii afisate de catre SOFTWIN pe Web, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Clientul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca SOFTWIN nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

5.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre SOFTWIN a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5.3 SOFTWIN nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, SOFTWIN nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

6. Informatii personale

6.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca SOFTWIN are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a) pentru utilizarea acestor date de catre SOFTWIN in scopuri de vanzari si marketing;

b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

c) SOFTWIN poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia SOFTWIN, ar putea prezenta interes pentru client;

6.2 Scopurile in care SOFTWIN poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in Reguli de confidentialitate.

7. Generalitati

7.1 Modificari ale acestor termeni si conditii - SOFTWIN poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.SuntParinte.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

7.2 Forta Majora - SOFTWIN nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care SOFTWIN nu este responsabila.

7.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre SOFTWIN. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. SOFTWIN nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

7.4 Confidentialitate - SOFTWIN nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. SOFTWIN nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Daca clientul utilizeaza anumite tipuri de telefoane mobile, informatia prin care SOFTWIN identifica numarul de apel al Clientului va fi transmisa prin Internet. Acest lucru se va intampla chiar daca Clientul a anulat functia "Afiseaza numarul apelantului" de pe mobilul propriu.

8. Acceptarea termenilor

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.