characters characters

Dezbatere - Credeti ca cei „7 ani de acasa” lasa amprenta pe toata perioada vietii unui om?

Propus de: Delia Lungu   |   10 iulie 2015   

Varsta: 3 - 6 ani.

Dezbatere propusa de danataclit:
"Ne uitam cu ingrijorare si teama la atitudinea violenta a elevilor in clasa, pe strada si chiar in locuri publice-de joaca, de socializare, de petrecere a timpului liber.

Atitudinea negativa fata de studiu, de scoala, de parinti, frati... comportament incompatibil cu varsta, cu statutul de elev-COPIL."

Credeti ca primii 7 ani din viata dicteaza felul in care copilul va evolua mai tarziu?

 Credeti ca cei „7 ani de acasa” lasa amprenta pe toata perioada vietii unui om?
74% da
Tu ce parere ai ?
nu 26%

Anastasia Rebeca Petre

Cu siguranta !

Simona Dragos

Sigur ca da! lasa o amprenta pe dezvoltarea personala a individului.

Ioana Luca

Categoric.

Stela Miron

Desigur! este fundamentul educatiei unui om

Stefan Covaci

E un fel de baza in educatie.

Savin Ana - Maria

Sunt de acord cu Andreea Oprica. Cuprinde in raspuns esentialul a tot ceea ce se intampla cu un copil in aceasta perioada de varsta

Andreea Oprica

Cei 7 ani de acasa au o mare influenta, intr-adevar. Dar schimbarea unui om, de-a lungul vietii, e inevitabila. Daca e spre bine sau nu, asta depinde de mediul in care isi petrece timpul, de persoanele cu care interactioneaza, de ceea ce vede, aude si simte copilul, atat la scoala cat si dupa scoala si acasa.

Florinela Angela Stângu

Școala este cea care lasă amprenta pe toată viața unui om! Aici, copilul poate face cunoștință cu starea de normalitate a individului: dezvoltarea pentru sine și pentru ceilalți. Școala poate face din tristețea și furia maidanului cel mai constructiv și blând joc, iar din spaimele și stângăciile copilăriei cea mai frumoasă experiență de curaj și succes. Aceasta dacă, în școală, succesul este celebrat la nivel de ,,campion”.

JENICA MANOLIU

Eu cred ca se acorda mult prea multa importanta unui concept ce dateaza din strabuni. In primul rand, termenul e expirat...se considera ca pana la 7 ani copilul statea acasa, eventual cu mama, iar la 7 ani pleca la scoala, se desprindea de familie. Ceea ce acum nu mai este cazul. De la 3 ani e la gradinita si de la 6 la scoala.

GABRIEL NICULAE

Nu neaparat caci viata face omul sa se schimbe

Alte dezbateri