characters characters

Poveste…de mama moderna: Mihaela Diaconescu

29 noiembrie 2013    |   88442 vizualizări

Sunt mama. Fie vorba intre noi, mamelor, asta spune totul, nu-i asa?

Cum arata o zi din viata mea de parinte? Ei bine, nicio zi nu e precum cealalta. Poate si pentru ca “fisa mea de post” ca mama e destul de plina.


- sunt prietena copiilor mei sau asta vreau sa cred. Va spun cu mana pe inima, ca ma straduiesc sa ii inteleg si sa le fiu aproape si atunci cand se bucura de reusite, dar si cand se simt depasiti de provocari. Si cand fac “nazuri” sau nu sunt in toanele cele mai bune…chiar daca nu e foarte usor. Ceea ce conteaza este sa inteleaga sensul fiecarei experiente.

- sunt profesorul de acasa. Copiii mei indragesc sa facem impreuna experimente si activitati creative. E important sa invete cu placere si ii incurajez sa fie curiosi, sa descopere, sa exploreze, sa-si foloseasca imaginatia. Ma bucur ca fac echipa buna cu doamna invatatoare cu care discut in timpul sedintelor de la clasa sau, mai usor, online, in Grupul Clasei.

- sunt cautatoare de talente. Sunt atenta la comportamentul copiilor mei si la pasiunile lor. Incerc sa le dezvolt, selectand cursuri si profesori entuziasmati.

- sunt creatoare de timp liber petrecut frumos. Imi doresc ca sa ne simtim bine in familie, de aceea incerc sa nu lipseasca din programul nostru activitatile in aer liber, dar si cele culturale sau sportive. Ce ma ajuta? Atelierele de parenting, discutiile cu alti parinti si articolele cu recomandari.
-sunt o mama care crede in educatia moderna, de aceea sunt deschisa sa le ofer copiilor mei accesul la produse educationale moderne: platforme precum ScoalaIntuitext.ro sau ExamenulTau.ro, lectii interactive, caiete educationale.  

Astazi baiatul cel mare mi-a daruit o diploma de “Cea mai buna mama din univers”. Creata de el, colorata si amuzanta, cu care isi cam “sterge” toate nazdravaniile facute in aceasta luna.

Oricum ar fi, cea mai buna mama, de la apartamentul 22, tot sunt!

Comentează:
6 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Fără foto
  murgoci alexandra adriana    23.11.2016 - 18:15
  va multumesc
 • Fără foto
  Alexandra    12.08.2016 - 18:36
  O intrebare.
  Ce rechizite ar trebui sa am daca sunt la profesionala la turism si alimentatie
 • Fără foto
  flavius    05.06.2016 - 18:57
  multumesc pentru manual
 • Fără foto
  dinu    02.02.2016 - 08:44
  nota 4
  sante 20 %
 • Fără foto
  bianca    10.12.2015 - 22:49
  cati atomi se cupru sunt cuprinsi intr-o moneda cu masa de 2 grame
 • Fără foto
  FLORINA    29.09.2015 - 17:26
  cam lung dar bun bravo tot asa.