characters characters

Echilibru emotional

Echilibru emotional

Citeste despre

 • Ceata mentala
  Ceața mentală sau lipsa de concentrare a atenției
  19 septembrie 2022   

  Senzatia de ceață mintală sau dificultatea de concentrare a atenției si de organizare a eforturilor pentru o activitate productiva este o problema frecventa in randul adultilor si mai ales, in randul parintilor. Termenul a devenit popular o data cu pandemia Covid, cand printre problemele asociate cu boala s-a descoperit ca se numara si problemele de concentrare a atentiei.

 • Interviu cu Ana Nicolescu, Business Coach Antreprenoriat
  Interviu cu Ana Nicolescu, Business Coach Antreprenoriat: „Este foarte important sa nu iei decizii din ego sau din frustrari, ci din preaplinul tau”
  16 septembrie 2022   

  Ana Nicolescu este antreprenoare cu 20 de ani de experiență și trainer acredita de ANC. În prezent, în calitate de Business Coach, Ana organizează cursuri și workshop-uri de antreprenoriat și comunicare strategică dedicate celor care vor să pornească o afacere sau să își crească afacerea deja existentă.

 • Obiective emotionale pentru noul an scolar
  5 obiective emotionale pentru noul an scolar
  01 septembrie 2022   

  In fiecare toamna, la inceputul unui nou an scolar, parintii, copiii si cadrele didactice pornesc la drum cu planuri, obiective, ingrijorari sau aspiratii. Iti propunem ca de aceasta data sa acorzi atentie si laturii emotionale a dezvoltarii copilului tau in noul an scolar.

Mai multe

Ce se mai discuta despre

Mai multe