characters characters

Dezbatere - Esti de acord ca notele copilului tau sa fie anuntate in prezenta tuturor parintilor din clasa, in cadrul sedintei cu parintii?

Propus de: p5mar   |   15 martie 2011    61

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Sedintele cu parintii sunt ocazii de a lua legatura cu profesorul sau invatatorul copilului tau, de a afla cum te poti implica in educatia sa si cum poti sa initiezi un parteneriat cu scoala si cadrele didactice.


De obicei, la sedinta cu parintii, afli si cele mai recente note pe care le-a luat copilul la scoala. In unele clase, rezultatele copilului sunt anuntate in prezenta tuturor parintilor, in timp ce in altele, notele sunt comunicate parintelui in particular.Esti de acord ca notele copilului tau sa fie anuntate in prezenta tuturor parintilor din clasa, in cadrul sedintei cu parintii?
26% da
Tu ce parere ai ?
nu 74%

Nagy Andreea

da sunt deacord

oana cires

Da sunt deacord.

katia katia

Da, deși până mai ieri eram de cealaltă părere. Sunt părinți care se predind a fi absolvenți de studii superioare, dar care nu conștientizează cât de importantă este educația propriului copil, cât de necear este să continue acasă alături de un copil de 6, 7 au 8 ani munca învățătorului. Invidiază un părinte al cărui copil obține note bune, dar nu ia nici o măsură pentru progresul propriului copil. Sunt din categoria fariseilor, dacă mi se permite comparația, în ,,lume” afișează o imagine, însă în familie nu-și pot educa propriul copil. Educația începe și se continuă în familie, o știm cu toții. Numai că unii părinți preferă să arunce cu noroi în cadru didactic, decât să accepte că problema este cu propriul copil. Și câte n-ar mai fi de spus...

Nicoleta Miu

Da, sunt de acord.

Alina Veca

Da,sunt de acord.

Stefan Covaci

Este o metoda depasita, invechita.

Oana Rusu

Nu e un subiect de discutie in cadrul sedintei, duce la comparatii inutile si nocive, sa nu uitam ca si noi ca si parinti am crescut intr-un sistem competitiv, deci suntem tentati sa facem compartii.

Liliana Negrescu

Timpul colectiv poate fi folosit pentru intersul colectiv. Notele unui copil il privesc doar pe el.

ana maria

Nu este etic doar nu suntem la piata.

Claudia Tranc

Notele copilului, performantele scolare, ar trebui sa intereseze in primul rand copilul, iar mai apoi familia acestuia. Nu trebuie sa fie motiv de competitie, in sine, tocmai fiindca nasc false competitii. E, intr-un fel, transpunerea la nivel educational a dreptului la intimitate si viata personala.

Alte dezbateri

Intuitext lucrează la un proiect nou, pentru copiii din învăţământul primar!

Avem nevoie de experienţa dvs de părinţi: răspundeţi la chestionar. Durează doar 5 minute!

Vreau să ajut!