characters characters

Dezbatere - Esti de acord ca notele copilului tau sa fie anuntate in prezenta tuturor parintilor din clasa, in cadrul sedintei cu parintii?

Propus de: p5mar   |   15 martie 2011    61

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Sedintele cu parintii sunt ocazii de a lua legatura cu profesorul sau invatatorul copilului tau, de a afla cum te poti implica in educatia sa si cum poti sa initiezi un parteneriat cu scoala si cadrele didactice.


De obicei, la sedinta cu parintii, afli si cele mai recente note pe care le-a luat copilul la scoala. In unele clase, rezultatele copilului sunt anuntate in prezenta tuturor parintilor, in timp ce in altele, notele sunt comunicate parintelui in particular.Esti de acord ca notele copilului tau sa fie anuntate in prezenta tuturor parintilor din clasa, in cadrul sedintei cu parintii?
26% da
Tu ce parere ai ?
nu 74%

Aneta Mihalcsik

Da, sunt de acord.

Nagy Andreea

da sunt deacord

oana cires

Da sunt deacord.

katia katia

Da, deși până mai ieri eram de cealaltă părere. Sunt părinți care se predind a fi absolvenți de studii superioare, dar care nu conștientizează cât de importantă este educația propriului copil, cât de necear este să continue acasă alături de un copil de 6, 7 au 8 ani munca învățătorului. Invidiază un părinte al cărui copil obține note bune, dar nu ia nici o măsură pentru progresul propriului copil. Sunt din categoria fariseilor, dacă mi se permite comparația, în ,,lume” afișează o imagine, însă în familie nu-și pot educa propriul copil. Educația începe și se continuă în familie, o știm cu toții. Numai că unii părinți preferă să arunce cu noroi în cadru didactic, decât să accepte că problema este cu propriul copil. Și câte n-ar mai fi de spus...

Nicoleta Miu

Da, sunt de acord.

Roxana Simanovszky

Nu consider ca este corect in primul rand fata de copii. Pe langa asta, pe multi parinti ii intereseaza mai mult notele altor copii tocmai pentru a scuza dezinteresul copiilor lor fata de scoala.

Claudia claudia_petrescu87

notele sunt confidentiale,fiecare copil cu abilitatile lui.

George-Silviu Enea

Ce intereseaza pe ceilalti ce nota a luat copilul meu?

robu cristina

consider ca, notele sunt confidentiale,fiecare copil cu abilitatile lui.

Constantin Toderescu

Nu, dar se știe oricum, deoarece doamna învățătoare are grija sa facă bisericuțe cu uni părinți,,, și in speță nota la purtare in clasa a 2-a, și are grija la fiecare ședința sa se plângă,, de x, z, y.

Alte dezbateri