characters characters
Caciula 2 Ioana 29 iun 2010

Care consideri ca sunt calitatile si resursele familiei tale, si cum il pot ele ajuta pe copilul tau?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

A avea "o familie puternica" inseamna a avea un sprijin, a oferi protectie copiilor, a face fata cu succes evenimentelor neprevazute si crizelor care apar in viata. Ce inseamna pentru tine familia ta? Ce anume iti ofera ea si ce ofera copiilor tai? Poti spune despre familia ta ca este "puternica"?

Raspunsuri(4)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • dana pipa

  dana pipa 15 apr 2016 18:40

  Familia a fost și este instaurată de Dumnezeu,ea stă la baza societății.Cand spunem familie ne gândim la mai multe persoane,care sunt unite prin nume,religie,dragoste.Dumnezeu să binecuvinteze toate familiile din România!!!Mi-a placut materialul d-voastra despre familie dar în special despre copii.Ei trebuie ascultați,încurajați,sfătuiți și îndrumați.Lucrez cu copii de 3-6 ani și doresc neîncetat sa consiliez părinții.DE aceea caut sa ma informez.Mult succes în continuare.

 • ana maria avram

  ana maria avram 24 apr 2014 11:22

  Eu am ramas doar cu o bunica, si mi-e tare greu sa rezist fara ei.

 • ana maria avram

  ana maria avram 24 apr 2014 11:21

  Familia este tot ce inseamna pentru unii copii iar pentru altii sunt o sursa de bani.Daca va avea o familie putuenica atunci va fi bine.

 • Gabriela Vochescu

  Gabriela Vochescu 30 iun 2010 10:00

  Familia este universul meu,este locul unde ma regasesc,unde ma incarc cu energie pentru ziua de maine.Imi ofera hrana sufleteasca de care am nevoie.Pentru copilul meu,familia este formata din 4 membri:el,mami,tati si buni.Bunica este sufletul familiei.Fara ea,am fi fost mult mai saraci sufleteste. Bunica reprezinta protectia,mami-fermitatea si tati-toleranta.El,copilul,este centrul universului nostru.In care IUBIREA este elementul primordial. Daca suntem o familie "puternica"?Imi place sa spun ca da,suntem...Cred ca am depasit momente dificile si anii care s-au scurs ne-au intarit aceasta certitudine. Sper din tot sufletul ca,copilul meu va creste armonios ,ca-i voi putea transmite valori pe care ,la randul sau ,sa le transmita copiiilor lui.

Citeste articole din aceasta tema

Mai multe