characters characters
Marcu Cl 09 sep 2015

Imi poate recomanda cineva un cadru didactic din Bucuresti, pentru supraveghere teme 2 ore/zi?

Propus de: Marcu Cl   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

Sunt mama unei fetite silitoare din cls 4 si am vrea sa ii oferim ajutor in verificarea temelor, astfel incat, cand ajungem noi parintii acasa, sa ne petrecem putinul timp ramas din zi pentru activitati din afara scolii. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Adriana Suciu
  rating up 0 rating down

  Adriana Suciu 15 mai 2017 11:56

  Profesor romana, franceza, engleza, pian, italiana si psiholog, varsta 59 ani in Bucuresti. Vin la domiciliul elevilor. Este valabil pentru oricine doreste sa aiba alaturi o persoana cu multa rabdare, calm, daruire profesionala, vocatie. Sunt atatia parinti care doresc tot ce este mai bine pentru copiii lor. de aceea v-am scris, ca sa ma recomandati mai departe, in calitate de mama, profesor, psiholog, om cu suflet ales si mult spirit competitiv.
  suciu.adriana@gmail.com

 • gina viorica
  rating up 0 rating down

  gina viorica 30 sep 2015 13:22

  Ma pot recomanda pe mine insumi! Am o fetita clasa a V-a si un baiat clasa a IV-a.Sunt cadru didactic cu program dimineata la o scoala din sectorul 4.Imi puteti da detalii la gina.viorica@yahoo.com

Citeste articole din aceasta tema

 • Patru capcane in care cad parinti
  Patru capcane in care cad parinti
  28 septembrie 2020   

  Conflictele frecvente dintre parinti si copii, certurile sau comportamentele agresive in familie reprezinta toate un semn ca e nevoie de o schimbare de strategie in familie. Iar aceasta schimbare incepe intotdeauna de la parinti.

 • Cum isi trateaza parintii fiii si cum isi trateaza fiicele
  Cum isi trateaza parintii fiii si cum isi trateaza fiicele
  23 septembrie 2020   

  Desi egalitatea de gen este o preocupare din ce in ce mai vizibila in societatea noastra, iar fetele au acces egal la oportunitati de educatie si dezvoltare, exista inca diferente subtile de atitudine ale parintilor si cadrelor didactice in functie de gen.

 • Comportamente parentale toxice
  Comportamentele toxice ale parintilor – ce inseamna si de ce este bine sa le eviti
  02 septembrie 2020   

  Este usor sa identificam violenta fizica sau neglijarea copiilor ca fiind comportamente parentale toxice. Dar nu doar cazurile extreme de agresivitate fata de copil se incadreaza in aceasta categorie, ci si comportamente mai subtile de violenta sau neglijare emotionala.

Mai multe