characters characters
Marcu Cl 09 sep 2015

Imi poate recomanda cineva un cadru didactic din Bucuresti, pentru supraveghere teme 2 ore/zi?

Propus de: Marcu Cl   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

Sunt mama unei fetite silitoare din cls 4 si am vrea sa ii oferim ajutor in verificarea temelor, astfel incat, cand ajungem noi parintii acasa, sa ne petrecem putinul timp ramas din zi pentru activitati din afara scolii. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Adriana Suciu
  rating up 0 rating down

  Adriana Suciu 15 mai 2017 11:56

  Profesor romana, franceza, engleza, pian, italiana si psiholog, varsta 59 ani in Bucuresti. Vin la domiciliul elevilor. Este valabil pentru oricine doreste sa aiba alaturi o persoana cu multa rabdare, calm, daruire profesionala, vocatie. Sunt atatia parinti care doresc tot ce este mai bine pentru copiii lor. de aceea v-am scris, ca sa ma recomandati mai departe, in calitate de mama, profesor, psiholog, om cu suflet ales si mult spirit competitiv.
  suciu.adriana@gmail.com

 • gina viorica
  rating up 0 rating down

  gina viorica 30 sep 2015 13:22

  Ma pot recomanda pe mine insumi! Am o fetita clasa a V-a si un baiat clasa a IV-a.Sunt cadru didactic cu program dimineata la o scoala din sectorul 4.Imi puteti da detalii la gina.viorica@yahoo.com

Citeste articole din aceasta tema

 • Trei capcane in care cad parintii
  Trei capcane in care cad parintii
  11 ianuarie 2019   

  Ai impresia ca relatia cu copilul tau este mai dificila decat ar trebui sau ca va loviti in mod repetat de aceleasi conflicte si probleme?

 • Stilul de atasament evitant
  Copilul cu stil de atasament evitant
  08 ianuarie 2019   

  Relatia de atasament dintre parinte si copil poate fi caracterizata de siguranta si incredere, de anxietate, dezorganizare sau evitare, iar aceasta caracteristica ii influenteaza intreaga viata a copilului.

 • Stilul parental permisiv
  Esti un parinte prea permisiv?
  12 decembrie 2018   

  Afla cum iti dai seama daca esti un parinte permisiv, care sunt efectele negative ale acestui stil parental si ce poti face pentru a le reduce.

Mai multe