characters characters
Marcu Cl 09 sep 2015

Imi poate recomanda cineva un cadru didactic din Bucuresti, pentru supraveghere teme 2 ore/zi?

Propus de: Marcu Cl   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

Sunt mama unei fetite silitoare din cls 4 si am vrea sa ii oferim ajutor in verificarea temelor, astfel incat, cand ajungem noi parintii acasa, sa ne petrecem putinul timp ramas din zi pentru activitati din afara scolii. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Adriana Suciu

  Adriana Suciu 15 mai 2017 11:56

  Profesor romana, franceza, engleza, pian, italiana si psiholog, varsta 59 ani in Bucuresti. Vin la domiciliul elevilor. Este valabil pentru oricine doreste sa aiba alaturi o persoana cu multa rabdare, calm, daruire profesionala, vocatie. Sunt atatia parinti care doresc tot ce este mai bine pentru copiii lor. de aceea v-am scris, ca sa ma recomandati mai departe, in calitate de mama, profesor, psiholog, om cu suflet ales si mult spirit competitiv.
  suciu.adriana@gmail.com

 • gina viorica

  gina viorica 30 sep 2015 13:22

  Ma pot recomanda pe mine insumi! Am o fetita clasa a V-a si un baiat clasa a IV-a.Sunt cadru didactic cu program dimineata la o scoala din sectorul 4.Imi puteti da detalii la gina.viorica@yahoo.com

Citeste articole din aceasta tema

 • De ce e important sa il accepti pe copil asa cum este
  De ce e important sa il accepti pe copil asa cum este
  30 ianuarie 2024   

  Multe din neintelegerile dintre parinti si copii isi gasesc originea in dorinta parintilor de a se oglindi in copilul lor, de a-si indeplini propriile nevoi si asteptari prin copil.

 • 50 de intrebari pe care sa le adresezi copilului
  50 de intrebari pe care sa le adresezi copilului
  27 noiembrie 2023   

  Comunicarea dintre parinte-copil este intr-o continua transformare, astfel ca in unele cazuri ea poate sa fie foarte buna, in timp ce alteori poate avea de suferit si drept consecinta, relatia dintre cei doi poate deveni tot mai rece.

 • Absenta tatilor din viata fiicelor
  Absenta tatilor din viata fiicelor. Efectele la maturitate
  12 octombrie 2023   

  Copiii abandonati de unul din parinti sau de amandoi traiesc sentimente intense de furie, uneori ascunsa, alteori clar vizibila comportamental prin batai fizice si agresivitate indreptata asupra celor din jur.

Mai multe