characters characters

Coronita de toamna

Propus de: Parenting cu Blandete   |   07 noiembrie 2018    |   5133 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

coronita de toamnaIn seara asta am facut o activitate de sezon pe cat de simpla, pe atat de frumoasa, zic eu. Asta pentru ca ne aduce mai aproape de natura. Pentru realizarea ei nu e nevoie de prea mult efort, dupa cum veti vedea, dar e necesar sa faceti o plimbare. Si la ce zile frumoase de toamna am tot avut, asta nu poate fi decat o bucurie.

Gata, n-o mai lungesc, sa va spun ce am creat: o coronita din frunze de artar pe care le-am adunat ieri din parc impreuna cu cel care azi a devenit rege. Coronita am facut-o pentru Regele Toamnei, intruchipat in persoana lui Darius, desgiur. Dar am fost si eu pentru scurt timp incoronata :)).

Va spuneam ca e o activitate usor de realizat, la care avem nevoie de foarte putine materiale, pe care cel mai probabil le aveti prin casa (mai putin frunzele, dar pe acelea am stabilit deja cum le obtineti): de o bucata de carton si de niste lipici. Atat! Da, e cel mai simplu craft ever! Nu e nevoie de prea multa maiestrie pentru ca vorbim de o coronita pe care si niste maini nu prea dibace (ca ale mele) o pot face. Iata cum:

Am folosit o bucata de carton A4 pe care o aveam de la alte activitati. Am indoit-o pe lungimea ei in 8 parti egale, din care am folosit 2 fasii pe care le-am lipit la capete formand un cerc dupa dimensiunea capului lui Darius. Apoi am pus lipici pe carton si frunze si am tot lipit pana mi s-a terminat lipiciul :)). Si asta e tot! De fapt, am mai taiat si partea de jos a frunzelor pana la baza cartonului.

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete 


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu