characters characters

Mirunette Language Competition

06 martie 2024    |   521 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Mirunette Language Competition
Mirunette Education a lansat pe 20 februarie 2024 a 12-a editie a concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition!

Elevii din toata tara, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, pasionati de cultura britanica, pot participa gratuit, inscriindu-se online si urmand pasii afisati pe pagina dedicata concursului: https://www.mirunette.ro/concurs.

Acestia trebuie sa fie sustinuti de profesori de limba engleza, iar profesorii care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs vor putea participa gratuit ca insotitori de grup intr-o tabara internationala.

Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Inscrierile in concurs sunt deschise pana la data de 15 aprilie 2024. Procesul de inscriere (prima etapa) contine cateva intrebari ale caror raspunsuri se regasesc pe site-ul Mirunette Education.

A doua etapa consta in realizarea unui video creativ pe o tema anuntata ulterior participantilor calificati in aceasta etapa. A treia etapa va fi reprezentata de interviuri cu o comisie de evaluare. Festivitatea de premiere va avea loc in data de 1 iunie 2024.

Toti cei 20 de finalisti ai concursului vor castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza Cambridge oferite de British Council, bilete de film oferite de Happy Cinema, vouchere de la Castelul Cantacuzino Busteni, Dino Parc Rasnov, Mina Museum, Destiny Park si multe alte surprize din partea partenerilor nostri.

Partener educational: British Council

Sponsori: Castelul Cantacuzino, Dino Parc Rasnov, Happy Cinema, Destiny Park, MINA Museum.

Parteneri media: Suntparinte.ro, Romania Pozitiva, Ziarul de Iasi, www.stiripentrucopii.com, Sfatulparintilor.ro, etc.

Despre Mirunette Education

Mirunette Education ofera servicii educationale de la A la Z, incepand cu tabere internationale in Europa si SUA, pana la cursuri online, orientare vocationala si servicii de consiliere pentru scoli, licee si universitati din strainatate.

Programele internationale online si offline oferite de Mirunette Education au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participantilor. Reprezentam cu succes in Romania scoli, licee si universitati din intreaga lume ce ofera garantia calitatii, dar si relaxarea parintilor care aleg programele internationale Mirunette.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatatească nivelul de limba straina, dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati website-ul nostru.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu