characters characters

Traineri internationali si acces GRATUIT pentru cadrele didactice din sistemul public, la Conferinta de Educatie Timpurie 2022

18 octombrie 2022    |   428 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

Conferinta de Educatie Timpurie 2022
In perioada 24-30 octombrie va avea loc cea de-a 8-a editie a Conferintei de Educatie Timpurie, singurul eveniment dedicat educatiei timpurii cu acces GRATUIT pentru cadrele didactice din invatamântul prescolar si primar ce activeaza in sistemul public.

Dupa 2 ani care au perturbat invatamântul la nivel global si o editie a Conferintei de Educatie Timpurie organizata online, anul acesta, organizatorii au decis revenirea la formatul cu participare in sala si au extins evenimentul in Timisoara (24 octombrie), Bucuresti (26-28 octombrie), Suceava (29 octombrie) si Chisinau (30 octombrie).

Nu mai putin de 8 formatori din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, recunoscuti pentru contributia lor la imbunatatirea sistemelor de invatamant la nivel global, vor sustine sesiuni de training in jurul tematicii anului 2022, ”Educatia vine din inima!”.

Tema acestei conferinte este una care invita la abordarea invatarii din perspective multiple, pentru toate tipurile de inteligente. Sesiunile de training au fost create pornind de la conceptul de ”stare de bine” in sala de clasa, importanta in acumularea de cunostinte si deprinderi relevante in viitor. Modul in care dezvoltam aceste arii astazi se va reflecta in viata de adult a noilor generatii. Va fi o editie pentru viitor, ancorata in prezent.

Ne pastram elementul diferentiator, si anume participarea speaker-ilor cu activitate la nivel mondial, pentru a da posibilitatea si cadrelor didactice din România de a fi la curent cu cele mai noi strategii si de a primi acelasi tip de informatie precum colegii lor din alte tari.” Valentina Secara, fondatoarea Conferintei de Educatie Timpurie.

Astfel, formatorii care vor fi prezenti la Conferinta de Educatie Timpurie au pregatit pentru cadrele didactice din România, nu doar strategii adaptate nevoilor de invatare ale noilor generatii si seturi de activitati usor de aplicat la clasa, ci si experiente si lectii motivationale menite sa stimuleze entuziasmul si starea de bine in viata profesionala si personala. Printre sperakerii conferintei se numara:

  • Alison Featherbe detinatoare a titlului ”Trainer of the Year” la Nursery World Awards 2021 si unul dintre cei mai apreciati specialisti in educatie timpurie pentru calitatile sale de a pregati si motiva liderii si managerii de unitati de invatamânt prescolar.
  • Pamela Mundy colaboreaza in calitate de expert in educatie timpurie cu numeroase organizatii internationale, inclusiv scoli si ministere ale educatiei. Detine functia de consultant pentru BBC si Channel 4 Learning pe probleme de educatie, este co-autor al programului online de leadership in educatie timpurie de la Oxford University Press si a colaborat cu Departamentul pentru Educatie al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea si derularea programului national dedicat primilor ani de formare a copilului.
  • Helen Battelley, consultant, antrenor, autor si speaker respectat la nivel global pentru contributia valoroasa la cresterea profilului activitatii fizice din primii ani si la reducerea comportamentelor sedentare.
  • Helen O’Donoghue, formator pentru adulti cu o experienta de peste 28 de ani de lucru cu sisteme educationale internationale in tari precum: Malaezia, China, Vietnam, Franta, Olanda, Oman, Arabia Saudita, Elvetia si Marea Britanie.
  • Stuart Stotts - autor, muzician si formator educational ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat cu scoli din intreaga lume, incurajând muzica, povestea si creativitatea elevilor si profesorilor.

Detalii si inscrieri, pe site-ul FIRST7: https://first7.ro/conferinte/conferinta-educatie-timpurie/editia-2022/


Cadrele didactice din sistemul public de invatamânt se pot inscrie GRATUIT. Inscrierea angajatilor din institutiile private este posibila printr-un e-mail la office@first7.ro

Eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Zenos, Estetiq Solutions, Didactica Publishing House, Amos, Keyroad, Apa Nova, Imagine Art Studio.

Parteneri media: Revista Cariere, Itsy Bitsy, Kinderpedia, Suntmamica.ro, Suntparinte.ro, Didactic.ro, Yozi.

Despre Conferinta de Educatie Timpurie FIRST7

Conferinta de Educatie Timpurie este o initiativa a Fundatiei Acorns prin FIRST7 - Centrul de training pentru parinti si educatori, al carei scop este de a oferi personalului din educatie solutii practice de predare, adaptate nevoilor copilului mileniului 3.

Conferinta de Educatie Timpurie se adreseaza educatorilor, invatatorilor, psihologilor, pedagogilor, ingrijitorilor si asistentilor medicali din crese, gradinite si scoli, precum si coordonatorilor responsabili cu intocmirea planificarilor pentru activitatile educationale ale copiilor cu vârste intre 0 si 10 ani si aduce anual in România experti internationali in educatie timpurie ce prezinta concepte noi si abordeaza subiecte esentiale pentru alinierea sistemului de invatamânt prescolar din România la cele mai performante modele internationale.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu