characters characters

Tabara viitorilor olimpici de la Campulung Muscel

13 august 2010    |   935 vizualizări

Societatea de Stiinte Matematice din Romania si INTUITEXT organizeaza in perioada 16-19 august 2010 la Campulung Muscel prima tabara destinata viitorilor olimpici la matematica. Tabara reprezinta ultima etapa a concursului Gazetei Matematice-ViitoriOlimpici.ro, menit a sprijini si premia eforturile copiilor care se pregatesc pentru performanta in matematica.


In tabara de la Campulung Muscel vor participa peste 100 de elevi, de la clasa a IV-a pana la a XII-a, plus cadre didactice si parinti. Pe parcursul celor 4 zile, copiii vor lua parte la etapa finala a competitiei, rezolvand teste si probleme cu un grad de dificultate mai ridicat decat cele din programa scolara.


Concursul anual Gazeta Matematica-ViitoriOlimpici.ro a fost lansat in data de 05 noiembrie 2009 si s-a desfasurat sub egida Anului Matematicii. Concursul s-a adresat copiilor din clasele IV-XII si a constat in 13 etape online in urma carora cei peste 100 de elevi s-au calificat in ultima etapa a competitiei, care se va desfasura la Campulung Muscel. Numarul total de elevi care s-au inscris in aceasta competitie a fost de peste 10000.




 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu