characters characters

SPIN SAFE, cel mai sigur scaun auto rearward-facing de la Joie

24 februarie 2020    |   121 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 0 - 3 ani.

scaun auto spin safe de la joie
Noul scaun auto Spin Safe de la Joie imbina comoditatea pe care o doresti de la un scaun auto cu cele mai inalte standarde de siguranta din lume, fiind unul ditnre cele mai sigure scaune auto care se utilizeaza cu spatele la sensul de mers. Spin Safe este unul dintre putinele scaune auto care a trecut vreodata testul Swedish Plus. Acest lucru doveste ca scaunul auto de la Joie este capabil sa reziste la forte extreme, oferind o protectie suplimentara copilului tau, pastrandu-l in siguranta in orice calatorie.

Joie este cunoscuta in mod special pentru colectia versatila de scaune auto, produse care se concentreaza pe siguranta si pe securitatea perfecta pentru micutii calatori. Avem o capacitate de testare certificata, care uzeaza de acuratete maxima in simularea accidentelor. Acest lucru ne confera precizie si integritate in constructia produselor noastre.

Scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h. Am facut toate aceste lucruri, pentru ca parintii sa se poata relaxa intr-o calatorie sigura si plina de veselie alaturi de cei mici!

Ce este Swedish Plus Test?

Swedish Plus Test este un test de siguranta a scaunelor auto realizat de agentia suedeza de cercetare a traficului la VTI, Institutul National Suedez de Cercetare a Drumurilor si Transporturilor.

In general, in testele la care sunt supuse scaunele de masina masoara efectul unui accident asupra gatului copilului. Astfel, testul suedez masoara si acest indice, reprezentand o masura suplimentara de siguranta si de caracterizare a scaunelor cu adevarat sigure pentru copii. Testul suedez de siguranta confirma faptul ca singura pozitie care protejeaza cu adevarat gatul micutului an caz de impact este Rear Facing.

Suedia este lider mondial cand vine vorba de siguranta copiilor in timpul calatoriilor cu masina.

De ce este Joie Spin Safe un scaun auto atat de bun?

A trecut testul Swedish Plus

Joie Spin Safe a fost testat in cadrul Swedish Plus Test, ceea ce este un lucru uimitor si, in niciun caz, o sarcina usoara. Asadar, acest scaun auto s-a dovedit a fi unul extrem de sigur in conditii in care au fost combinate viteze mari de deplasare cu decelerare rapida pentru a crea cele mai mari forte g ale oricarui test.

O astfel de severitate dovedeste ca o protectie puternica este incontestabila.

Rotire fina la 90º

Se roteste usor la 90º cu spatele la sensul de mers doar cu o singura mana, indreptandu-l pe cel mic spre tine, pentru a-l aseza in siguranta pe toata durata calatoriei.

Sigur in interior, cat si in exterior

Ofera siguranta pe toate partile, datorita panourilor de protectie laterale rezistente la impact Guard Surround Safety ™, care ofera o absorbtie suplimentara de energie in timpul unui accident.

https://www.bebebrands.ro/

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu