characters characters

Saptamana viitoare debuteaza o noua editie a Cupei Liceelor la jocuri sportive

14 ianuarie 2010    |   459 vizualizări
 

Competitia se va desfasura pe cinci ramuri sportive: handbal, baschet, fotbal de sala, cros si tenis de masa. Etapa locala este programata sa inceapa saptamana viitoare. Cei mai multi participanti s-au inscris in competitia de fotbal.

Pentru ca editia din acest an a Cupei Liceelor sa functioneze ca la carte, autoritatile au parafat astazi protocolul de colaborare. "Inspectoratul Scolar organizeaza Olimpiada Sportului Scolar. Directia de Sport a acoperit segmentul claselor I-IV prin activitatile incluse in proiectul Bihorul in Miscare, iar acum, patru institutii vor organiza competitii pentru elevii de liceu", a precizat Sorin Buhas, directorul DSJ Bihor.

Competitii pentru sportive legitimati si nelegitimati
Reprezentantii Directiei de Sport, Inspectoratului Școlar, Prefecturii dar si Inspectoratului de Politiei Bihor se vor ocupa de organizarea Cupei Liceelor 2009/2010. "Aceasta competitie se adreseaza atat sportivilor legitimati cat si celor nelegitimati. Potrivit calendarului competitional se organizeaza o faza locala, judeteana si nationala", a spus Tiberiu Sancelean, reprezentatul ISJ Bihor. Saptamana viitoare vor debuta competitiile din cadrul etapei locale. "In competitia de baschet masculin s-au inscris 10 licee, iar la feminin 7. La handbal avem 6 echipe la masculin si 5 la feminin, iar la fotbal de sala - 18 echipe din Oradea", a spus Mirela Casetti, inspector de sport. Concursul de alergari va avea loc in luna februarie in parcul I.C. Bratianu. Politistii ordeni vor asigura ordinea in timpul desfasurarii competitiei. "Avem o misiune facila: trebuie sa asiguram ordinea si linistea publica. Sunt convins ca va fi usor de indeplinit de vreme ce miscarea sportiva poate stopa violenta", a spus subcomisarul Marcel Cozma, reprezentatul Inspectoratului de Politie Bihor.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu