characters characters

Refugiatii din Ucraina au la dispozitie doua linii telefonice gratuite unde primesc informatii in limbile ucraineana, rusa sau romana

03 martie 2022    |   373 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

linii telefonice refugiati Ucraina
Incepand cu data de 2 martie 2022, FSP Global pune la dispozitia dezvoltatorilor platformei https://refugees.ro/ servicii de comunicare in limbile ucraineana, rusa si romana. Astfel, toate persoanele care vin sau se afla pe teritoriul Ucrainei, indiferent daca sunt cetateni ucraineni sau ai altor state, si care doresc informatii sau au nevoie de asistenta de orice natura, sunt indemnati sa apeleze numerele de telefon gratuite 0800 360 880, apelabil din Romania, si 0800 801 489, apelabil din Ucraina, de luni pana duminica, in intervalul orar 8 - 18. Aceste linii telefonice speciale pot fi apelate si de catre cetatenii romani care doresc sa ofere ajutor sau asistenta celor care ajung in tara noastra de pe teritoriul ucrainean. Serviciul este furnizat de FSP Global cu sprijinul GM LTD.

Cetatenii ucraineni sau cei ai altor state care lucrau sau studiau in tara vecina si care au fost obligati sa caute refugiu in Romania, fie cu intentia de a ramane la noi in tara, fie pentru a-si continua calatoria catre alte state, sunt indemnati sa apeleze aceste numere de telefon pentru a solicita orice fel de informatii care le sunt necesare pentru parcursul calatoriei lor.

Ofertele de ajutor venite din partea cetatenilor romani prin intermediul numarului gratuit vor fi implementate pe platforma https://refugees.ro/, care este un agregator de urgenta unde se centralizeaza sprijinul oferit de cetatenii romani refugiatilor proveniti de pe teritoriul Ucrainei. Pana acum, au fost inregistrate pe platforma aproximativ 2.000 de oferte venite din partea cetatenilor romani care isi arata sprijinul prin diferite modalitati, de la cazare, transport, distribuire de medicamente, alimente sau diferite alte provizii, pana la servicii de traducere sau oferte de locuri de munca.

FSP Global si GM LTD, se alatura, astfel, eforturilor intreprinse de societatea civila si de numeroasele entitati publice si private care sar in ajutorul miilor de refugiati din Ucraina, care doresc sa scape de razboi si cauta refugiu pe teritoriul Romaniei sau al altor state europene. GM LTD, unul dintre cei mai importanti parteneri ai FSP Global la nivel mondial, este un dezvoltator de jocuri pentru mobil cu sediul central in Los Angeles, California, si cu birouri in Cluj-Napoca, Malta si alte locatii.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu