characters characters

Ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii: ianuarie 2022

18 ianuarie 2022    |   432 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

masuri de siguranta in scoli ianuarie 2022
Publicam, atasat, Ordinul comun al Ministerului Educatiei (nr. 3.030/14.01.2022) si Ministerului Sanatatii (nr. 82/13.01.2022) privind modificarea Ordinului ministrului educatiei si al ministrului sanatatii, interimar, nr. 5.338/2.015/2021 pentru aprobarea masurilor de organizare a activitatii in cadrul unitatilor/institutiilor de invatamant in conditii de siguranta epidemiologica pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Incepand cu data de 17 ianuarie 2022, in unitatile de invatamant preuniversitar/conexe, cursurile se desfasoara cu prezenta fizica in toate judetele in care rata de ocupare la nivel judetean a paturilor de spital destinate ingrijirii pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2 este cel mult 75%.

In situatia in care rata de ocupare la nivel judetean a paturilor de spital destinate ingrijirii pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 75%, in unitatile de invatamant preuniversitar/conexe cursurile se desfasoara in sistem online.

Reluarea cursurilor cu prezenta fizica se face numai dupa ce rata de ocupare la nivel judetean a paturilor de spital destinate ingrijirii pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2 scade sub 70%.

Directiile judetene de sanatate publica si a municipiului Bucuresti comunica pe site-ul propriu rata de ocupare la nivel judetean a paturilor de spital destinate ingrijirii pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, in fiecare saptamana, avand ca zi de referinta ziua de joi. Pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov se comunica rata cumulata de ocupare a paturilor de spital destinate ingrijirii pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2. Sursa datelor referitoare la rata de ocupare a paturilor este platforma «Alerte MS».


Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu