characters characters

Mos Craciun se apuca de minifotbal

17 decembrie 2009    |   504 vizualizări
 

Peste 500 de copii se vor lupta pe terenul sintetic de la Universitate si in sala Liceului cu Program Sportiv pentru a intra in posesia Cupei Mos Craciun la minifotbal
Mos Craciun va aduce in acest an pe langa traditionalele cadouri si dulciuri pentru cei mici si o Cupa proprie si personala la competitia de minifotbal a judetului.


Cupa Mos Craciun la minifotbal a ajuns in acest an la editia cu numarul 3, startul oficial fiind programat pentru ziua de maine 18 decembrie. Ca si in anii precedenti participarea este una foarte numeroasa si la editia 2009 a competitiei, peste 500 de copii fiind deja pregatiti sa intre in lupta pentru castigarea trofeului.


Micii fotbalisti isi vor arata maiestria pe terenul sintetic de la Universitatea “Stefan cel Mare” si in sala Liceului cu Program Sportiv impartiti in 4 categorii de varsta: 1998, 1999, 2000 si 2001.
Judetul Suceava va fi reprezentat in marea batalie pentru Cupa Mosului de echipa locala a liceului cu program sportiv, Sporting Suceava, AS Casuba & Galusca Suceava, Cetatea Suceava si Danalis Zvoristea.


In lipsa lui Dorin Goian,vedeta invitata permanent la deschiderea competitiei,organizatorii spera ca in acest an sa ajunga la Suceava un component al generatiei de aur.

Sursa:www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu