characters characters

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere jucarii, printre care papusi cu dizabilitati, pentru gradinite

08 septembrie 2010    |   644 vizualizări

Ministerul Educatiei da peste noua milioane de lei pentru a cumpara papusi cu dizabilitati sau de diferite rase, precum si masini si truse medicale de jucarie, cu care vrea sa doteze gradinitele din cele 41 de judete si din Bucuresti, licitatia urmand sa aiba loc in 11 octombrie.


Potrivit unui anunt de participare la licitatie, publicat pe site-ul e-licitatie.ro, Ministerul Educatiei vrea sa cumpere jucarii pentru gradinite, in valoare de 9.306.980 de lei.



Articol complet: Mediafax.ro

 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Gabriela    13.09.2010 - 13:23
    Sa umble reprezentantii ministerului prin gradinitele de copii si sa vada ca exista deja papusi fara maini sau picioare, masinute fara roti si multe alte jucarii infioratoare. Nu trebuie sa ii invatam pe copii ca Romania e o tara dura, ei vad asta zilnic la televizor, pe strada. Dar nu ar strica sa doteze grupele cu jucarii frumoase ca sa le aduca un zambet pe fetele copiilor si nu o frica de jucarii. Sunt educatoare si parinte si stiu ca in zilele noastre din pacate nu toti copiii au acasa jucarii dar mai stiu si ca in gradinite statul nu a dat in ultimii 20 de ani nici o jucarie. Deci nu injositi mai mult invatamantul romanesc. E totusi educatia si viitorul Romaniei!!
  • adela91
    adela91    08.09.2010 - 11:43
    http://adela91.wordpress.com/2010/09/08/barbie-in-scaun-cu-rotile-cine-o-va-ingriji-copiii-de-gradinita/