characters characters

Micul dejun al campionilor contine sucuri si mousse-uri!

27 aprilie 2015    |   336 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

copii si sucuri de fructe
Cu t
otii stim ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Stim cat de greu este sa lucram cu stomacul gol. De aceea facem tot posibilul pentru a oferi familiei noastre un mic dejun delicios si hranitor in fiecare zi. Din fericire, cunoastem o modalitate testata si probata pentru a obtine energie in fiecare dimineata – sucuri si mousse-uri 100%!

Hai la masa!

Ce le vei oferi celor dragi la micul dejun in aceasta dimineata? Paine integrala cu mezeluri de calitate sau cereale cu lapte? Nu uita de portia de fructe sau legume! Cum sa o integrezi in meniu? Incearca sucuri si mouse-uri! Nu numai ca au un gust minunat, dar sunt, de asemenea, complet naturale. Sucurile 100% nu contin aditivi cum ar fi conservantii, colorantii sau substantele care sporesc aroma, culoarea sau consistenta. Acestea nu contin nici zahar sau alti indulcitori, ci doar zaharuri care apar in mod natural in fructe. In plus, numai fructele si legumele sanatoase si coapte sunt folosite in procesul de productie. Acest pahar matinal de vitamine poate inlocui cu succes una dintre cele cinci portii zilnice de fructe sau legume recomandate de nutritionisti. Mousse-urile de legume si fructe contin nu doar vitamine, ci si fibre.

La pachet!

Asigura-te ca adaugi intotdeauna o portie de fructe si legume pe langa sandwich-urile traditionale ale familiei tale. Sucurile si mousse-urile 100% imbuteliate sunt gustari delicioase pentru dimineata, pranz si dupa-amiaza.

Ambalajele mici se vor potrivi perfect in ghiozdanele copiilor, in geanta ta sau in servieta soțului tau. Sunt vitamine asezate intr-o forma convenabila pe care le poti avea intotdeauna la indemana. Sucurile si mousse-urile adauga un plus dietei tale de zi cu zi!

Incearca astazi vitaminele in forma convenabila. Alege, impreuna cu familia ta, sucurile si mousse-urile preferate.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu