characters characters

Jocuri ale copiilor din lumea larga

12 august 2010    |   561 vizualizări

Pocket Cultures este un site care isi doreste sa intensifice intelegerea intre diferitele culturi ale lumii si legaturile dintre oameni.


In prezent  Pocket Cultures lucreaza  la un proiect foarte interesant, o carte cu tema: “Jocuri ale copiilor din lumea larga” (“Children‘s games around the world”).


Aceasta carte va fi foarte utila parintilor care doresc sa ofere copiilor lor o alternativa la jocurile pe calculator si sa-i invete sa relationeze cu ceilalti. Dar in aceeasi masura, va veni si in ajutorul gradinitelor, scolilor, centrelor de limbi straine, etc.


In prezent, initiativa se afla in faza de “proiectare” si are nevoie de ajutorul parintilor, care sunt invitati sa completeze un scurt sondaj din care organizatorii sa afle cum si-ar dori parintii sa arate si ce si-ar dori sa contina aceasta carte.


Puteti completa sondajul in limba engleza de pe site-ul Pocket Cultures (durata: max 10 min; data limita: 15 august 2010) sau il puteti recomanda oricarei persoane pe care o considerati interesata.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu