characters characters

Invitatie la Concursul de Arte Plastice si Decorative – editia a X-a

14 mai 2014    |   663 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.


*Sursa foto: http://arcencielgradi.wordpress.com/2014/05/10/concursul-de-arte-plastice-si-decorative-editia-a-x-a/


Dragi elevi, parinti si dascali,


Va invitam la cea de a X-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu”,  Asociatia „Gradinitele Arc-en-Ciel” si Asociatia „Scoala Anastasia Popescu”, care va avea loc in zilele de 16 si 17 mai 2014.


Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar profesorii indrumatori vor primi adeverinte de participare. De asemenea, institutiile cu elevi inscrisi in concurs vor primi, la cerere, diploma de participare, iar in cazul in care elevii vor obtine premii sau mentiuni, scolile, gradinitele sau cluburile de unde provin acestia vor primi diplome de merit.


Vineri, 16 mai 2014 
in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), incepand cu ora 15.00, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).


Sambata, 17 mai
 2014 in sediul Scolii „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1 – B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).


Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1, 
concursul se desfasoara vineri, 16 mai 2014, incepand cu ora 10.00, in sediul Scolii „Anastasia Popescu” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A.


In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.


Tematica acestei editii: „JOCURILE COPILARILEI” – pentru sectiunile desen, pictura si ceramica si „SFINTII MARTIRI BRANCOVENI” – pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla


Prezentarea si regulamentul concursului, alaturi de formularele de inscriere se pot descarca de aici: http://arcencielgradi.wordpress.com/2014/05/10/concursul-de-arte-plastice-si-decorative-editia-a-x-a/ sau de aici:   http://arc-en-ciel.ro/concursul-de-arte-plastice-si-decorative-editia-a-x-a_18


Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana joi, 15 mai 2014
  iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu