characters characters

Eminescu, pe intelesul prichindeilor

15 ianuarie 2010    |   791 vizualizări
 

Cantece, poezii si piesa de teatru, toate pentru a aminti de mare poet Mihai Eminescu. Copii de la grupa mica a Gradinitei PP 33 din Timisoara au facut un spectacol, pentru care  au invatat poezii scrise de Eminescu si au asistat la un program realizat de colegii lor mari, deja elevi.


Este vorba de elevii scolii generale 19 Avram Iancu din Timisoara, scoala partenera in acest program. Spectacolul a avut loc in cadrul proiectului „Sa salvam lumea povestilor”, initiat de catre educatoarele de la gradinita, in colaborare cu scoala nr. 19 si Biblioteca Judeteana Timis.

Directoarea gradinitei, Angela Borlovan, si educatoarea Oana Stanichevici s-au straduit ca cei mici sa prinda drag de povesti, iar astazi sa-i invete cate ceva despre cel mai mare poet al romanilor.

Cei mici au fost incantati de poezii, unii chiar le stiau foarte bine. Oricum, cel mai savurat moment a fost cel al piesei de teatru in care actori au fost elevii din a V-a. Piesa s-a numit „Iedul si trei capre” si a ridicat audienta in picioare, copiii fiind de-a dreptul captivati de personaje. Proiectul "Sa salvam lumea povestilor !" continua in acest an scolar si cu alte activitati, in care sunt implicati copii de la aceasta gradinita.


Sursa: www.agenda.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu