characters characters

Cosite Urbane – Invata 12 tipuri de impletituri de par intr-un curs creativ pentru fetite si mamici

06 mai 2014    |   1207 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

BluParty si Irina Latis organizeaza impreuna primul curs de impletit parul pentru fetite si mame, ca o continuare a atelierului "Cosite Urbane cu BluParty", care a avut loc la Muzeul Taranului Roman in cadrul Targului de Florii.




Unde si cand?


Cursul este structurat in patru sedinte a cate doua ore, intervalul orar 11:00-13:00, in urmatoarele zile de Duminica: 11 Mai, 18 Mai, 25 Mai si 8 Iunie, si are loc la sediul BluParty, pe str. Magura Vulturului nr. 42, langa Piata Iancului. (harta)


Pentru participare completati acest formular de inscriere pana vineri, 9 Mai.

 

Cine sustine cursul?


Sub indrumarea Irinei Latis, mamicile si fetitele lor vor invata 12 tipuri de impletit parul pornind de la spic, coada de peste, impletitura in suvite, cosite rasucite si cascada, precum si semnificatiile acestora in traditia romaneasca.


In cadrul fiecarui curs, mamicile si fetitele vor petrecere un timp de calitate impreuna, cu scopul de a intari relatia mama-fiica si de a incuraha comunicarea intre parinte si copil, iar impletiturile se pot transforma intr-un ritual al fiecarei dimineti. Dinamica mama-fiica va fi incurajata prin jocuri si exercitii de relaxare si concentrare.


Atelierul este potrivit pentru fetitele cu varsta minima de 7 ani. Costul cursului este de 190 lei pentru o pereche mama-fiica, iar echipa BluParty va asigura toate materialele necesare si un fotograf care va surprinde instantanee memorabile.


Mai multe imagini de la eveniment aici.


Despre BluParty:

BluParty organizeaza de 9 ani petreceri pentru copii in Bucuresti. Serviciile includ programe de animatie, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca si ateliere de creatie.

Contact:

Denisa Dan, PR&Marketing BluParty

T: 0722.287.906

E: denisa.dan@bluparty.ro

W: www.bluparty.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu