characters characters

Copiii sunt asteptati sa petreaca vacanta de iarna in Oraselul Copiilor din Oradea

21 decembrie 2009    |   468 vizualizări
 

Oraselul Copiilor ii asteapta pe toti prichindeii sa petreaca impreuna ultimele zile din 2009. Chiar daca in aceasta perioada patinoarul artificial reprezinta atractia numarul unu, in incinta Oraselului Copiilor continua sa se organizeze si alte activitati cu specific de sarbatoare.


Astfel, marti, 22 decembrie, intre orele 15:00 si 17:00, cei mici vor putea sa confectioneze noi cadouri pentru cei dragi, in cadrul atelierelor de creatie organizate special pentru vacanta de iarna de catre Administratia Imobiliara Oradea. La sfarsitul activitatilor de creatie, incepand cu ora 17:00, copiii sunt invitati sa urmareasca un spectacol de colinde si o dramatizare cu tema nasterii lui Iisus. Daca vremea va permite, spectacolul se va desfasura pe scena Amfiteatrului din Oraselul Copiilor, iar in caz de ninsoare sau ger, acesta va avea loc in cladirea multifunctionala .


In cursul zilei de miercuri, intre orele 11:00 - 15:00, copiii care vin in Orasel vor putea experimenta activitati inedite de creatie alaturi de artistii plastici invitati aici de Directia Judeteana pentru Tineret Bihor. Joi dimineata, incepand cu ora 11:00, cei mici sunt invitati sa-l astepte pe Mos Craciun in Oraselul Copiilor alaturi de Trupa Vivere si cateva cupluri de dansatori. Celor care au fost cuminti in acest an, Mosul le va aduce cadouri.


Cel mai asteptat moment al sfarsitului de an in Oraselul Copiilor este insa Revelionul dedicat celor mici. La fel ca si in anii precedenti, „Revelionul Copiilor" va avea loc in ziua de 30 decembrie, cu o zi inainte de Revelionul „celor mari", pentru a putea permite parintilor sa-si insoteasca prichindeii la acest eveniment. Programul Revelionului Copiilor se va desfasura intre orele 17:00 si 21:00, si va cuprinde un spectacol de muzica si dans, jocuri si concursuri distractive cu premii, un spectacol cu clowni, un spectacol de teatru in limba maghiara, pictura pe fata, precum si concursul Miss si Mister Revelionul Copiilor.


Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu