characters characters

Clubul de Muzica.ro, premiat la Concursul National Prietenii Muzicii 2014

06 iunie 2014    |   378 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


*Sursa foto:https://www.flickr.com/photos/42931449@N07/5771025070


Ropote de aplauze si premii pt copiii clubului de muzica.ro!

Sambata, 31 Mai 2014 a avut loc cea de-a XII-a editie a Concursului National de pian "Prietenii Muzicii", la care 4 cursanti ai Clubului de Muzica.ro au participat cu succes si au adus 3 premii de EXCELENTA (echivalentul premiului I), un PREMIU SPECIAL PT MUZICALITATE si 1 PREMIU DE MERIT (II).

Astfel, premiul de EXCELENTA (I) a fost obtinut de pianistii de numai 5 ani - Nichita Rusu si Raluca Munteanu, premiul SPECIAL pt MUZICALITATE si premiul de EXCELENTA (I) a fost castigat de talentatul David Cinca (6 ani), iar premiul de MERIT (II), obtinut de cursantul Emanuel Stefan Mirea (6 ani).

Copiii au participat la eveniment cu piese dificile tehnic, repertoriul obligatoriu fiind din doua piese diferite ca stil muzical. Micii pianisti au fost felicitati de comisia evaluatoare, in timp ce festivitatea de premiere a adus ropote de aplauze pt premianti.  Juriul concursului a fost format din personalitati ale muzicii româneşti şi internaţionale.

Clubul de muzica.ro sustine performanta si isi incurajeaza cursantii sa participe la diferite evenimente ce dezvolta abilitatile muzicale.Felicitari cursantilor si profesorilor!

Despre Clubul de Muzica.ro

Indiferent de varsta sau meserie, nivel sau pregatire muzicala, toti cei care doresc sa studieze un instrument/ canto sau pictura in sistem privat sunt invitati sa participe la cursuri, clubul de muzica fiind deschis oricarui gen muzical.

La Clubul de muzica.ro puteti opta pentru urmatoarele cursuri: pian, canto, chitara, vioara si pictura.

Profesorii clubului de muzica sunt buni pedagogi, absolventi de studii superioare si au o vasta experienta didactica, cautand frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant.


Nu stii ce i s-ar potrivi copilului tau? Alaturi de noi vei afla! Vino la Clubul de muzica si copilul tau va beneficia de o testare gratuita.

Pentru inscriere contactati telefonic Clubul de Muzica.ro si orice activitate veti alege va fi in beneficiul dvs sau a copilului dvs!

Adresa: Strada Diligentei Nr 7 (Cursurile de pian, chitara, canto, vioara, pictura se desfasoara in zona Alba Iulia, sector 3)

Telefon : 0736 577 110

Mai multe detalii gasiti pe: www.clubuldemuzica.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu