characters characters

Ce rol are vacanta pentru scoala

Copiii isteti stiu ca…

13 iulie 2018    |   1003 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

interactiunea gravitationala
In vacanta de vara - si in vacante in general – atentia copiilor se muta defintiv dinspre scoala inspre activitati recreative. Jocuri online, desene animate, sport, parc, mare, munte sau pur si simplu stat degeaba – cei mici ar face orice numai teme nu.

Problema vine, asa cum explica si Oana Moraru intr-un interviu oferit in exclusivitate blogului nostru, din prejudecata inca vie potrivit careia invatarea este un act solemn, care cere atentie, liniste si aplecare (la propriu!) asupra mesei de studiu. La polul opus, jocul e privit drept un act inconsistent si i se atribuie pe nedrept un rol strict de divertisment.

In acest context, ne-am intrebat cum putem transfera curiozitatea copiilor, concentrarea si ambitia lor de a cauta cele mai bune solutii si in zona educatiei. Aceste abilitati esentiale pentru evolutia fiecaruia dintre noi (atentie, rabdare, perseverenta) se manifesta plenar atunci când suntem relaxati, când nu ne simtim presati si când ne implicam de bunavoie in actiuni care ne fac placere. Dar scoala era ceva serios, aproape rigid, nu?

Materia scolara va sta la baza celui mai atractiv joc educational!

Asadar, dupa numeroase experimente, dezbateri si cercetari, am creat un produs pe care abia asteptam sa-l incerce toti copiii din clasele primare: site-ul educational Scoala Intuitext.

Acest super-produs educational modern inglobeaza de fapt 4 produse intr-unul singur, dat fiind ca este creata câte o varianta distincta pentru fiecare clasa in parte: I, a II-a, a III-a si a IV-a.

Ce este special la scoala Intuitext e faptul ca am luat materia scolara din programa corespunzatoate fiecarei clase si am inclus-o intr-o varietate surprinzatoare de resurse educationale distractive pentru copii.

Ce gaseste copilul tau la Scoala Intuitext?

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu