characters characters

Cabinet de psihoterapie, orientare scolara si in cariera

21 iunie 2010    |   624 vizualizări

  • Doresti un sfat competent sau o clarificare a problemelor tale existentiale? Ai o dificultate de moment?
  • Doresti sa-ti imbunatatesti relatiile cu ceilalti, cu familia, colegii, sa rezolvi conflictele din cuplu? Doresti se te cunosti mai bine?
  • Orientarea scolara sau cariera ta este in impas? In plan profesional esti la o rascruce decizionala?
  • Doresti sa iti dezvolti deprinderile necesare unui bun parinte ?
  • Esti adolescent si vrei sa aflii mai multe despre tine?


Daca te gasesti in una din aceste situatii sau stii pe cineva care este, poti apela la serviciile unui psihoterapeut de familie si cuplu, cadru didactic universitar.



Oricand un specialist alaturi de tine!
 

Lector univ.drd. Cristina Starica psihoterapeut de familie si cuplu, este cadru didactic universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, doctorand la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti, este licentiata in psihologie si specializata in psihoterapie de familie si cuplu, consiliere educationala, orientare scolara si vocationala, atestata de colegiul Psihologilor din Romania. Studiile, cercetarile si practica pentru doctorat si master o sustin ca profesionist in consiliere, orientare scolara si consilierea pentru alegerea unei cariere. De peste 7 ani, susţine seminariile la disciplinele psihologia personalitaţii, psihologia educaţiei, consiliere educaţionala, orientare scolara si vocaţionala, managementul conflictelor, ceea ce o certifica pentru existenta abilitatilor din domeniile respective.

 

A participat la numeroase manifestari de specialitate si a publicat articole in aceste domenii. A urmat cursul de 400 ore de formare in terapii de familie si cuplu, acreditate de Asociatia de Psihoterapia Familiei si a Cuplului (A.P.F.C) Iasi, acreditata de Federatia Româna de Psihoterapie, care urmeaza modelul Scolii olandeze de terapie sistemica(N.V.R.G.), agreat de E.F.T.A. ( European Family Therapy Association).


A organizat workshop-uri abordand teme precum: „Tehnici de intervenţie in comunicare”, „Infidelitatea. Cum infruntam inamicul relaţiilor de cuplu?”, „ Criza de cuplu si infidelitatea”,    „Abilitaţi implicate in dinamica unei cariere de succes”, „ Iertarea in relatii. Vindecarea terapeutica si spirituala” , Interventia primara in lucru cu familia-viziune sistemica”, „Sa-i intelegem pe adolescenti” din domeniul consilierii vocationale si a terapiei de familie si cuplu.



Prin orele de psihoterapie de la cabinetul individual si prin activitatea de consiliere psihologica si educationala de la cabinetul de consiliere al universitatii, dublate de activitatatea de organizare si coordonare a practicii de specialitate, timp de 6 ani, in institutiile din invatamantul preuniversitar, cu care colaboreaza, Cristina Starica are o vasta experienta in lucrul cu copii de toate varstele, familiile lor si cadrele didactice.



Si-a dezvoltat competente in ariile de interes din domeniile: autocunoasterii, dezvoltarea identitatii, comunicare, rezolvarea de conflicte, managementul timpului, adaptare scolara, orientare scolara si profesionala.

 

Este membru al Asociatiei Psihologilor din Romania, a Asociatiei Psihologilor Scolari si a Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi

 

Lector univ.drd. Cristina Starica
Psihoterapeut de familie si cuplu



Programari la: tel.0745.167146
email: consilierepsi@yahoo.com
Centrul medical “Sf. Parascheva”,
Iasi, str. Pictorului nr.3


 

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu