characters characters

Buzau: Oraselul Copiilor se deschide invesmantat in zapada

18 decembrie 2009    |   1160 vizualizări
 

Pe langa zapada cazuta din abundenta la inceputul saptamanii micutii au un nou prilej de bucurie. Astazi se deschide Oraselul Copiilor din Pacul Crang. Locul traditional de distractie pentru copii in perioada sarbatorilor de iarna va ramane deschis pana pe 3 ianuarie, sau daca va ninge, chiar pana mai tarziu.


Copiii se vor putea distra zilnic profitand de comediile amplaste in central parcului la Obelisc. Cei mici se vor bucura la fel ca in fiecare an  si de personajele de poveste care strajuiesc aleile principale ale Parcului Crang. Nici cei mari nu vor fi uitati la deschiderea Oraselului pentru ca Primaria a invitat mai multi interpreti de muzica populara si usoara  care sa-i distreze pe buzoieni.


Spectacolul este programat sa inceapa la ora 17.00, pe scena urmand sa urce formatia Talisman si Andrea Banica, precum si interpreti locali. Programul artistic se va incheia dupa doua ore cu un foc de artificii.


Se umbla la bugetul familiei

Parintii si bunicii, insa vor fi cu siguranta nevoiti sa umble la bugetul familiei si sa bage adanc mana in buzunar pentru ca tentatiile sunt mari si numeroase pentru cei mici, iar comerciantii se pricep sa isi atraga clientii. In acest an bugetul pentru organizarea Oraselului Copiilor se ridica la 120.000 de lei noi.


Sursa: www.adevarul.ro

 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    ioana    15.12.2010 - 16:13
    Spectacolul este programat sa inceapa astazi la ora 17.00.
  • Utilizator Anonim
    elena    15.12.2010 - 16:01
    Pff...pai nu spune cand incepe...