characters characters

Boc vrea sa promoveze videolectiile pentru elevi

07 octombrie 2009    |   656 vizualizări
 
Premierul Emil Boc a anuntat astazi la Cluj ca a stabilit o serie de masuri pe care vrea sa le promoveze in perioada in care va gira, ca interimar, portofoliul Educatiei si Cercetarii. Printre schimbarile pe care vrea sa le promoveze este introducerea unor lectii video, care sa fie predate de cei mai buni profesori. Modelul este unul deja folosit in Occident, unde o serie de institutii presitgioase de invatamant si-au deschis canale tv educationale pe youtube.com.
Emil Boc a declarat ca, astfel, atat profesorii, cat si elevii vor putea sa compare diferitele modalitati de predare. „Astfel, va aparea concurenta si in Educatie”, a spus seful Guvernului.

De asemenea, seful Guvernului vrea sa creeze biblioteci virtuale, unde elevii sa poata citi gratuit cursuri ori lectii legate de subiectele de examinare din evaluarile nationale. Emil Boc a mai spus ca doreste sa elimine din supraincarcarea elevilor, astfel incat acestia, dupa ce pleaca de la programul organizat de scoli dupa lectii, sa nu mai aiba teme de facut acasa.

Sursa: www.clujtoday.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu