characters characters

“Mami, ma lasi in tabara?”

Propus de: SuntParinte.ro   |   13 mai 2011    |   2969 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

tabere de vara“Daca il trimit in tabara si nu se va descurca singur? Daca nu va sti cum sa se imbrace? Daca nu ii va placea mancarea?” Cu siguranta, macar unul dintre aceste ganduri ti-a trecut prin minte atunci cand ai luat decizia de a-l trimite pe copil tabara.

Citeste mai departe pentru a afla cat de fondate sunt temerile parintilor legate de prima tabara a copilului si care sunt lucrurile pe care le invata acesta intr-o tabara.

In tabere, copilul invata sa socializeze, invata sa fie mai disciplinat si mai responsabil, descurcandu-se pentru prima data fara ajutorul parintilor.

Afla ce altceva mai invata copilul atunci cand merge in tabara.Copilul tau a fost in tabara pana acum? Il vei trimite anul acesta in tabara?


Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

 • Interviu Simona Ciff
  Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
  13 iunie 2023   

  Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

 • Intrebari care incurajeaza autonomia copilului
  Intrebari care incurajeaza autonomia copilului
  20 ianuarie 2023   

  Felul in care comunicam cu copiii le poate incuraja autonomia sau, dimpotriva, le-o poate descuraja. Deseori, cand inlocuim sfaturile si sugestiile cu intrebari care ii ajuta sa gaseasca solutii, ii ajutam pe copii sa gandeasca independent.

 • Iresponsabilitate
  Iresponsabilitatea - cum o incurajam involuntar la copii
  01 august 2022   

  Copiii pot dezvolta usor obiceiul de a gasi scuze pentru comportamente sau decizii mai putin adecvate sau utile. Cum recunoastem acest obicei si cum il descurajam.

Mai multe