characters characters
Adriana Cristina Elena Marghescu 07 sep 2014

Il pot inscrie pe fiul meu, nascut in 4.02.2010 in "clasa zero" anul viitor, in 2915? Multumesc!?

Propus de: Adriana Cristina Elena Marghescu   |  

Varsta: 3 - 6 ani.

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Alina Chiriac
  rating up 0 rating down

  Alina Chiriac 09 sep 2014 16:14

  Inca nu a fost publicata metodologia pentru inscrierea in anul scolar 2015-2016, dar daca se pastreaza aceleasi reguli, doar copiii care implinesc 6 ani pana la 31 august 2015 vor fi inscrisi obligatoriu in clasa pregatitoare.

  Copiii care implinesc 6 ani intre 1 septembrie si 31 decembrie 2015, vor putea fi inscrisi in clasa pregatitoare daca evaluarea psihosomatica indica faptul ca sunt pregatiti pentru clasa pregatitoare.

  Copilul tau implineste in 2015 5 ani, asa ca, daca nu se vor shcimba regulile pana atunci,  va fi inscris la grupa mare de gradinita:).

  Numai bine:)

Citeste articole din aceasta tema

 • Cum am inceput clasa pregatitoare
  Cum am inceput clasa pregatitoare 21
  02 octombrie 2013   

  Dupa primele saptamani de scoala, au aparut si reactiile si parerile referitoare la clasa pregatitoare. Multi parinti si profesori au dezaprobat aceasta masura si felul in care a fost implementata, insa apar si reactii pozitive: copiilor se pare ca le place la clasa pregatitoare. Ne povesteste despre aceasta experienta o mamica, in randurile care urmeaza.

 • Teama si tristetea copiilor in perioada de izolare
  Cum isi manifesta copiii teama si tristetea in perioada de izolare
  02 aprilie 2020   

  Viata tuturor a fost data peste cap in ultima vreme, iar copiii pot fi afectati de izolare la fel ca adultii. Cei mici au nevoie de sprijin si ajutor cu atat mai mult cu cat nu vor sti sa isi exprime emotiile de fiecare data sau sa le gestioneze.

 • Efectele psihologice ale izolarii
  Cum ne afecteaza izolarea sociala
  01 aprilie 2020   

  Izolarea sociala ne poate afecta sanatatea emotionala si fizica pe termen lung. Cu totii riscam sa devenim mai iritati, mai nelinistiti sau mai tristi decat eram inainte de a ne izola in casa.

Mai multe