characters characters
Adriana Cristina Elena Marghescu 07 sep 2014

Il pot inscrie pe fiul meu, nascut in 4.02.2010 in "clasa zero" anul viitor, in 2915? Multumesc!?

Propus de: Adriana Cristina Elena Marghescu   |  

Varsta: 3 - 6 ani.

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Alina Chiriac

  Alina Chiriac 09 sep 2014 16:14

  Inca nu a fost publicata metodologia pentru inscrierea in anul scolar 2015-2016, dar daca se pastreaza aceleasi reguli, doar copiii care implinesc 6 ani pana la 31 august 2015 vor fi inscrisi obligatoriu in clasa pregatitoare.

  Copiii care implinesc 6 ani intre 1 septembrie si 31 decembrie 2015, vor putea fi inscrisi in clasa pregatitoare daca evaluarea psihosomatica indica faptul ca sunt pregatiti pentru clasa pregatitoare.

  Copilul tau implineste in 2015 5 ani, asa ca, daca nu se vor shcimba regulile pana atunci,  va fi inscris la grupa mare de gradinita:).

  Numai bine:)

Citeste articole din aceasta tema

 • Cum am inceput clasa pregatitoare
  Cum am inceput clasa pregatitoare 21
  02 octombrie 2013   

  Dupa primele saptamani de scoala, au aparut si reactiile si parerile referitoare la clasa pregatitoare. Multi parinti si profesori au dezaprobat aceasta masura si felul in care a fost implementata, insa apar si reactii pozitive: copiilor se pare ca le place la clasa pregatitoare. Ne povesteste despre aceasta experienta o mamica, in randurile care urmeaza.

 • Rolul de frate mai mare
  Rolul de frate sau sora mai mare - cum poate influenta personalitatea pe termen lung
  21 februarie 2024   

  A fi fratele sau sora mai mare inseamna pierderea statutului de singurul copil al familiei si impartasirea atentiei si iubirii parintilor cu altcineva.

 • 5 comportamente pe care este bine sa le corectezi imediat
  5 comportamente pe care este bine sa le corectezi imediat
  23 ianuarie 2024   

  Copiii testeaza limitele parintilor si invata despre lume inca de la cele mai mici varste, iar interventia imediata a parintelui ii ajuta sa se formeze din toate punctele de vedere.

Mai multe