characters characters
Adriana Cristina Elena Marghescu 07 sep 2014

Il pot inscrie pe fiul meu, nascut in 4.02.2010 in "clasa zero" anul viitor, in 2915? Multumesc!?

Propus de: Adriana Cristina Elena Marghescu   |  

Varsta: 3 - 6 ani.

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
  • Alina Chiriac

    Alina Chiriac 09 sep 2014 16:14

    Inca nu a fost publicata metodologia pentru inscrierea in anul scolar 2015-2016, dar daca se pastreaza aceleasi reguli, doar copiii care implinesc 6 ani pana la 31 august 2015 vor fi inscrisi obligatoriu in clasa pregatitoare.

    Copiii care implinesc 6 ani intre 1 septembrie si 31 decembrie 2015, vor putea fi inscrisi in clasa pregatitoare daca evaluarea psihosomatica indica faptul ca sunt pregatiti pentru clasa pregatitoare.

    Copilul tau implineste in 2015 5 ani, asa ca, daca nu se vor shcimba regulile pana atunci,  va fi inscris la grupa mare de gradinita:).

    Numai bine:)

Citeste articole din aceasta tema

  • Cum am inceput clasa pregatitoare
    Cum am inceput clasa pregatitoare 21
    02 octombrie 2013   

    Dupa primele saptamani de scoala, au aparut si reactiile si parerile referitoare la clasa pregatitoare. Multi parinti si profesori au dezaprobat aceasta masura si felul in care a fost implementata, insa apar si reactii pozitive: copiilor se pare ca le place la clasa pregatitoare. Ne povesteste despre aceasta experienta o mamica, in randurile care urmeaza.

  • Experientele pozitive din copilarie
    Experientele pozitive din copilarie. De ce sunt importante
    26 iulie 2024   

    Experientele pe care o persoana le are in copilarie pot fi pozitive sau negative, iar nivelul de stress pe care il traim in aceste momente, difera de la persoana la persoana. Desi pana in prezent specialistii s-au concentrat mai mult asupra experientelor negative, cele pozitive pot avea un impact la fel de puternic.

  • 10 activitati distractive de vara pentru toddleri
    10 activitati distractive de vara pentru toddleri
    15 iulie 2024   

    Jocurile distractive sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor mici fiindca ii ajuta nu doar sa se dezvolte fizic, ci si cognitive, social si emotional si ii incurajeaza sa isi dezvolte independenta si increderea in sine.

Mai multe