characters characters
buruiana Ionela 10 dec 2015

Grupa o??????

Propus de: buruiana Ionela   |  

Varsta: 3 - 6 ani.

Buna seara am o intrebare. Am fetita in grupa mare 'pe 20 dec face 5 ani. Aici este si disperarea mea la anul ar trebui sa o dau la grupa zero. Dar in sep 2016 face 5 ani si 9 luni. Sa o dau in grupa 0 sau sa mai faca un an de grupa mare. Ajutati-ma cu un sfat, stau in dubii. Multumesc

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • brielle brielle
  rating up 0 rating down

  brielle brielle 11 dec 2015 12:20

  Din cate stiu eu, copiii care nu au implinit 6 ani pana in septembrie, pentru a fi inscrisi in clasa pregatitoare, au nevoie de o evaluare psihopedagogica. Poti opta pentru evaluare si vei vedea ce va spune si psihologul. S-ar putea sa fie pregatita pentru clasa 0, avand in vedere ca in 3 luni dupa inceperea scolii va implini 6 ani :).

Citeste articole din aceasta tema

 • Traditii pentru inceputul scolii
  Traditii in familie pentru inceputul scolii
  25 august 2015   

  Ne amintim cu totii amestecul de nostalgie si entuziasm pe care il simteam la inceputul unui nou an scolar.

 • Noul an scolar. Recomandari pentru parinti
  Noul an scolar. Recomandari pentru parinti
  26 august 2014   

  Ca in fiecare an, vacanta de vara, oricat de nesfarsita pare la inceput, se incheie si un an nou scolar incepe, cu promisiuni si posibilitati nelimitate:).

 • Cum am inceput clasa pregatitoare
  Cum am inceput clasa pregatitoare 21
  02 octombrie 2013   

  Dupa primele saptamani de scoala, au aparut si reactiile si parerile referitoare la clasa pregatitoare. Multi parinti si profesori au dezaprobat aceasta masura si felul in care a fost implementata, insa apar si reactii pozitive: copiilor se pare ca le place la clasa pregatitoare. Ne povesteste despre aceasta experienta o mamica, in randurile care urmeaza.

Mai multe