Articole
-
Ce este bine sa stii despre relatia dintre miscarea fizica si sanatatea mintala
Miscarea fizica este esentiala pentru sanatatea fizica si mintala la orice varsta. Care sunt mai exact beneficiile acesteia si cum poate imbunatati echilibrul emotional al familiei tale?
-
Oboseala cronica – ce este bine sa stii despre ea
Oboseala este mai mult decat o simpla epuizare: ea poate fi cauza diminetilor dificile, in care iti e greu sa te ridici din pat sau sa-ti indeplinesti sarcinile zilnice.
-
Interviu cu Alina Pop, psiholog specializat in burnout parental: etapele epuizarii parentale, cauze si factori de risc
Alina Pop este psiholog specializat in burnout parental, oferind programe personalizate de recuperare parintilor care se confrunta cu epuizarea, terapie de cuplu si terapia traumei.
-
Interviu cu Claudia Buneci, Health Coach: „Mamele isi neglijeaza cu precadere restabilirea linistii in corp dupa perioade de stres”
Claudia Buneci este health coach si tehnician nutritionist si lucreaza in special cu mame, ajutandu-le sa isi recapete energia si echilibrul hormonal.
-
Cum adopti un stil de viata sanatos in familie
In familie, copiii au ocazia sa isi formeze pentru prima data atitudini si convingeri despre alimentatie, miscare fizica, grija de sine, somn si alte alegeri care defines stilul de viata.
-
7 obiceiuri care contribuie la sanatatea psihica a copiilor
Bazele echilibrului emotional si ale sanatatii psihice se construiesc in copilarie, atat in cadrul relatiilor dintre parinte si copil, cat cu ajutorul obiceiurilor care se formeaza in aceasta perioada.
-
Exercitii pentru motricitatea grosiera a copiilor 1
Joaca fizica este modalitatea principala prin care prescolarii isi dezvolta motricitatea grosiera. Ce inseamna aceasta, de ce este importanta pentru dezvoltarea copiilor si cum o putem incuraja?
-
Nasterea naturala sau interventie prin cezariana?
In Romania, din pacate, procentul de nasteri prin cezariana este enorm de mare. Studiile arata ca depaseste 40% din nasteri in tara, iar in Bucuresti, chiar 60%.
-
Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu
5000 de angajati din fabricile de medicamente din Romania nu au avut pauza nici macar o zi si nu au avut nici un fel de problema de infectare. Asta pentru ca in industria farmaceutica exista o cultura responsabila adanc inradacinata de Environment, Health, Safety (EHS – Mediu, Sanatate, Siguranta).
-
(P) Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER)
Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER): “Votul din Parlament care plafoneaza taxa clawback la 15% pentru fabricile din Romania este o corectie necesara pentru ca industria medicamentelor sa aiba viitor, fiind totodata un semnal pozitiv dat de politicieni pentru continuarea investitiilor in extindere tehnologica si pastrarea locurilor de munca in tara”