characters characters

Un copil scriitor de 8 ani a strans aproape un milion de dolari pentru a-si salva prietenul

13 noiembrie 2014    |   400 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Chocolate Bar Dylan Siegel
Dylan Siegel are 8 ani, a scris o carte, “Chocolate Bar”, care s-a vandut in 21 000 exemplare, incasand peste 900 000 dolari. Toti banii merg in contul Universitatii Florida, pentru cercetarea realizata acolo asupra bolilor cu depozitare de glicogen. Prietenul sau cel mai bun, Jonah Pournazarian, sufera de o astfel de boala.


Dylan a strans pana acum bani de la oameni din peste 60 tari, care il sprijina pentru a-si atinge obiectivul de 1 milion de dolari. “Sunt foarte fericit ca pot sa imi ajut prietenul. Sunt recunoscator oamenilor de pretutindeni care mi-au ascultat povestea si au inspirat si alti copii sa schimbe lumea.” a declarat Dylan.

Dylan Siegel si Jonah Pournazarian


Jonah a fost diagnosticat la varsta de 6 luni si, pentru ca nu poate digera zaharurile, parintii lui il hranesc cu o substanta speciala, printr-un tub care ajunge direct in stomac.


Actiunea de strangere de fonduri inceputa de Dylan si familia lui aduce speranta copiilor care sufera de boli cu depozitare de glicogen. Desi se apropie de atingerea obiectivului de 1 milion de dolari, Dylan nu va renunta la lupta impotriva acestor boli.


Afla mai multe despre carte si despre proiect aici: Chocolate Bar.


Sursa: HuffingtonPost.com


*Sursa foto: HuffingtonPost.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu