characters characters

Ultimele zile de inscriere la Mirunette Language Competition

19 februarie 2019    |   300 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Mirunette Language Competition
Prima etapa a Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar cateva zile in care elevii cu varste intre 10 si 17 ani se pot inscrie in concurs!

Asteptam cat mai multi elevi pasionati de limba engleza – cei mai talentati vor castiga 2 tabere educationale de limba engleza in Oxford, Marea Britanie!

Incurajam si profesorii de limba engleza sa popularizeze acest concurs, deoarece profesorii care inscriu cei mai multi elevi in concurs au sansa sa participe, la randul lor, la o tabara internationala in calitate de group-leader!

Participarea la concurs este gratuita; inscrierile se fac online, pe site-ul concursului (aici), pana la data de 1 martie 2019!

Pe langa cele 2 tabere internationale oferite de Mirunette Education, toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga premii oferite de partenerii nostri: examene Cambridge oferite de partenerul nostru educational British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Hotel Club Austria din Busteni si Hotel Royal din Poiana Brasov, bilete la film de la Happy Cinema, jocuri de la Ideal Board Games, vouchere (vizita si atelier) de la Oraselul Cunoasterii, bilete la un spectacol la Opera Comica pentru Copii si multe alte surprize!

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Parteneri media: Intuitext, Scoala Intuitext, Didactic.ro, Suntparinte.ro, Romania Pozitiva, Romantic FM, Cluj Today, Ziarul Natiunea, Ziarul de Iasi, Wink.ro, School News, Stiripentrucopii.com.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu