characters characters

Ultima luna de inscrieri la KidsEducation, un eveniment unic in Romania

06 martie 2014    |   505 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Prima editie a targului KidsEducation se va desfasura in perioada 26-27 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Clever Children, Garmy Kids, Academia Fantastica si Orhideea Kids sunt doar cativa dintre expozantii care vor prezenta la targ oferte premium de educatie pentru copii. Inscrierile la eveniment continua pana pe 7 aprilie.



La targul KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri,  dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.



”Ma bucura interesul anteprenorilor romani pentru acest targ. Sectorul educatiei premium e in continua dezvoltare si atrage tot mai mulți investitori, oameni interesati de viitorul copiilor. Astfel, vizitarea targului se va dovedi un real avantaj pentru parintii care doresc sa ofere copiilor cele mai bune alternative in domeniul educatiei. Fie ca sunt in cautarea unei gradinite, a unei scoli sau a unui after-school, ori poate sunt interesati de cursuri extracurriculare, KidsEducation este locul in care toti parintii pot face o alegere informata pentru educatia copiilor.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.



Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu