characters characters

Tehnologie si distractie pentru micii exploratori

14 noiembrie 2014    |   321 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Evolutia tehnologiei din ultimii ani si impactul pe care il are asupra copiilor au devenit motive de ingrijorare pentru tot mai multi parinti. Totusi, suntem constienti ca nu avem cum si nici nu este recomandat sa interzicem copiilor sa ia contactul cu tehnologia. In mod cert, tehnologia si educatia copiilor nostri merg in mana in mana. Important este ca noi, parintii, sa o introducem in mod productiv in viata copiilor nostri, astfel incat sa le oferim o educatie corespunzatoare.


O buna abordare a felului in care ne putem folosi de tehnologie in educatia micilor strengari Antipa Treasure Hunteste sa incercam sa gasim un echilibru si sa incurajam participarea la cat mai multe activitati educationale prin care cei mici sa invete lucruri noi, sa-si dezvolte imaginatia si sa se bucure de tehnologie.


De aceea, Samsung invita toti piticii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani sa ia parte la Vanatoarea de comori din Muzeul Antipa, un eveniment educational si distractiv la care acestia se vor bucura de un joc super antrenant cu ajutorul caruia vor descoperi o larga varietate de animale din Romania si vor interactiona cu tehnologia.


Evenimentul organizat de Samsung va avea loc la Muzeul Antipa in zilele de 15 si 16 noiembrie, in intervalul orar 14.00 - 19.00. In cadrul acestui eveniment, micii strengari se vor distra impreuna cu prietenii sau colegii si vor invata lucruri noi si interesante cu ajutorul tehnologiei. Vanatoarea de comori, evenimentul ce se va desfasura in exclusivitate la Muzeul Antipa, reprezinta un prilej unic prin care cei mici vor descoperi animalele cautand indicii cu ajutorul tehnologiei. Si pentru ca distractia sa fie si mai mare, copiii pot forma echipe de 3-4 persoane si astfel sa intre in competitia pentru castigarea a numeroase premii amuzante. Scopul acestui eveniment este de a le insufla copiilor pasiunea pentru stiintele naturii, de a descoperi lucruri noi intr-un mod prietenos si inovativ, de a-i indemna sa interactioneze cu tehnologia si nu in ultimul rand de a le face mai placute vizitele la muzeu.


Evenimentul Vanatoarea de comori face parte din parteneriatul dintre compania Samsung Electronics Romania si Muzeul Antipa, care a debutat inca din anul 2013 cu scopul de a imbunatati experienta in muzeu cu ajutorul tehnologiei

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu