characters characters

Teatrul Ion Creanga invita copiii de peste 7 ani in „Lumea lui Paparin”

12 martie 2014    |   409 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Premiera oficiala - 15 martie 2014 ora 11.00, Sala Rapsodia

Teatrul Ion Creanga anunta premiera unui nou spectacol dedicat copiilor cu varsta de peste 7 ani: „Lumea lui Paparin”, o comedie cu talc care vorbeste despre cat de important este, intr-o calatorie, nu doar sa stii destinatia spre care te indrepti, ci sa ii ai alaturi pe oamenii potriviti. Premiera oficiala are loc sambata, 15 martie, ora 11.00, la Sala Rapsodia, iar biletele au fost deja puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (Str. Lipscani nr. 53), si in reteaua Eventim, atat online, cat si la sediul magazinelor partenere.

„Lumea lui Paparin” este povestea a doi copii, Tamino si Alteia, care incearca sa inteleaga universul oamenilor mari. Acest lucru pare uneori imposibil de inteles si, atunci, fiecare isi imagineaza o lume proprie si pleaca in cautarea ei. Tamino viseaza o lume fara colturi, in care sa se gaseasca raspunsurile la toate intrebarile pe care le (pro)pune Alteia, iar aceasta nu poate fi decat lumea lui Paparin, marele inventator, cel care poate crea absolut orice fantezie. Drumul este presarat cu numeroase aventuri si intamplari nemaivazute, personaje misterioase si indicii care trezesc curiozitatea. La sfarsitul povestii ramane, totusi, o singura intrebare: de ce lumea lui Paparin, in care totul este posibil doar daca iti imaginezi putin, nu este o lume reala, din care sa faca parte si mama, tata, bunicul, bunica, doamna invatatoare, ci, la un moment dat, trebuie sa alegem intre cele doua? explica autoarea scenariului, Carmen Dominte.
                                           

Piesa „Lumea lui Paparin” a castigat premiul I la editia a VI-a a Concursului de Dramaturgie pentru Copii, organizat de Teatrul Ion Creanga in parteneriat cu Asociatia Scriitorilor din Bucuresti.      
              

In distributie se regasesc indragitii actori: Mihai Verbitchi, Marcela Andrei, Stefania Dumitru, Marina Secasiu, Cornelia Pavlovici si Ioana Ginghina. Regia este semnata de Vasile Manta, cu miscarea scenica gandita de coregraful Pastorel Ionescu si scenografia apartinand lui Viaceslav Vutcariov.

Veniti la Teatrul Ion Creanga sa depasim, impreuna cu cei mici, granita dintre realitate si fantezie, spre „Lumea lui Paparin”!

Mai multe informatii despre acest spectacol gasiti pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Sala Rapsodia – Str. Lipscani, nr. 53) si in reteaua Eventim, atat online, pe www.eventim.ro, cat si la sediul magazinelor partenere: Vodafone, Orange, Domo, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu