characters characters

Seminar de Control Parental

14 aprilie 2010    |   420 vizualizări
 

In data de 15 aprilie, la ora 19.00, la Orange Concept Store Bucuresti (Bdul Victoriei, nr 41)
BitDefender, producatorul multiplu premiat pentru solutiile sale de securitate anti-malware, organizeaza in data de 15 aprilie, la Orange Concept Store Bucuresti, un eveniment educational, adresat tuturor persoanelor interesate de domeniul securitatii online in general si de solutiile de control parental in special.


Evenimentul marcheaza punctul culminant al campaniei de educare lansata de BitDefender in data de 18 martie, "Virusii nu mai sunt bau-bau-ul PC-ului", si isi propune sa stabileasca un dialog direct intre specialistii BitDefender si utilizatori, indiferent de nivelul de cunostinte tehnice al acestora din urma.

 

Parintii, cadrele didactice vor afla informatii despre securitate, despre instrumentul de Control Parental, despre cum se foloseste acesta, iar expertii BitDefender vor face demonstratii practice ale solutiilor antivirus chiar pe sistemele utilizatorilor, ajutându-i pe acestia sa scaneze laptopurile proprii impotriva virusilor.


Participarea la eveniment este gratuita si nu presupune decat inregistrarea in prealabil prin formularul disponibil aici.


Viziteaza pagina oficiala a campaniei de educare lansata de BitDefender: "Virusii nu mai sunt bau-bau-ul PC-ului"



Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu