characters characters

Rezultatele elevilor romani la Olimpiada Internationala de Geografie 2019

06 august 2019    |   1016 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Olimpiada Internationala de Geografie 2019
Lotul olimpic al Romaniei, prezent la a XVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Geografie, a obtinut o remarcabila serie de patru distincții: o medalie de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz.

Dupa medalia de aur reusita in 2018, in competiția gazduita de Canada, Andrei Sandu (clasa a XII-a/Colegiul Național din Iasi) si-a adaugat in palmares, anul acesta, o performanța similara.

Elevii laureați cu argint sunt Bianca Elena Solomon (clasa a XII-a/Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iasi), medaliata cu aur in 2018, si Marian-Razvan Popescu (clasa a XI-a/Colegiul Național „Sfantul Sava” din Bucuresti).

Alexandru-Gabriel Chivu (clasa a XII-a/Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila) a fost medaliat cu bronz.

Lotul Romaniei a fost insotit de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean (Colegiul National din Iasi). Selecția a fost realizata pe baza rezultatelor inregistrate la Olimpiada Naționala de Geografie din anul scolar 2018-2019. Pregatirea lotului s-a desfasurat la Iasi.

Ediția din acest an a Olimpiadei Internationale de Geografie s-a desfasurat in Hong Kong/China, in perioada 30 iulie - 5 august, cu participarea a peste 190 de elevi din 48 de tari.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu