characters characters

Olimpiada de stiinte socio-umane, anul scolar 2009-2010

20 noiembrie 2009    |   2695 vizualizări
Olimpiada de stiinte socio-umane reprezinta un concurs de excelenta care se adreseaza elevilor cu aptitudini, inclinatii si interese deosebite in domeniul stiintelor socio-umane. Disciplinele de concurs sunt: educatie civica (ciclul primar), cultura civica (ciclul gimnazial), logica, argumentare si comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie (ciclul liceal).
                                
La olimpiada de educatie civica (ciclul primar), la toate etapele, elevii participa in cadrul echipajelor formate din doi elevi din clasele a III-a sau a IV-a, din cadrul aceleiasi unitati scolare (echipajele pot fi omogene, respectiv cate doi elevi din clasa a III-a sau doi elevi din clasa a IV-a sau neomogene, respectiv un elev din clasa a III-a si un elev din clasa a IV-a).   
 
 La olimpiada de cultura civica (ciclul gimnazial), la toate etapele, elevii           participa in cadrul echipajelor formate din doi elevi din clasele a VII-a sau a  VIII-a, din cadrul aceleiasi unitati scolare (echipajele pot fi omogene, respectiv  cate doi elevi din clasa a VII-a sau doi elevi din clasa a VIII-a sau neomogene,   respectiv un elev din clasa a VII-a si un elev din clasa a VIII-a).
 c. La olimpiada de stiinte socio-umane (ciclul liceal), la toate etapele, elevii
 participa individual, indiferent de anul de studiu in care se afla si de forma     
de invatamant pe care o urmeaza (zi, seral, frecventa redusa).

 Etapele desfasurarii olimpiadei si datele

a.    Etapa pe scoala-luna decembrie 2009 (stabilirea datei ramane la latitudinea unitatilor scolare si a inspectoratelor scolare).
b.    Etapa locala (comuna, oras, sector al municipiului Bucuresti)- luna ianuarie, 2010 (stabilirea datei ramane la latitudinea inspectoratelor scolare).
c.    Etapa judeteana/municipiul Bucuresti- 6 martie, 2010
d.    Etapa nationala-7-11 aprilie, 2010, Piatra Neamt, jud. Neamt (sursa:  edu.ro)

Sursa: www.infoms.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu