characters characters

NEAMT: Se fac inscrieri la Scoala Populara de Arta

25 septembrie 2009    |   1038 vizualizări
 

Cursurile incep de la 1 octombrie

Scoala Populara de Arta din cadrul Centrului pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” isi asteapta elevii la cursuri incepand cu 1 octombrie. In anul scolar 2009 - 2010, elevi de toate varstele, inclusiv adulti, pot sa se inscrie la cursuri de canto, pian, orga, clarinet, saxofon, chitara, teatru si dans popular.

Clasele de canto si pian vor fi coordonate de prof. Daniela Iacob, iar elevii isi vor cultiva vocea si auzul muzical, vor invata notiuni de teoria si istoria muzicii si vor lua lectii de dirijat coral, solfegiu si dicteu muzical.

Cursurile de actorie se vor desfasura sub directa indrumare a unui profesionist, actrita Maria Hibovski. Durata standard a acestora este de doi ani, dar cei interesati pot invata aici, optional, intre trei si sase ani. Pe langa lectiile de actorie obisnuite, elevii vor fi introdusi si in lumea teatrului muzical.

Clasele de orga, clarinet si saxofon vor fi coordonate de prof. George Vasiliu, membru al orchestrei ansamblului „Floricica de la munte”. Elevii vor aborda genuri muzicale diverse, de la muzica clasica si jazz pana la muzica usoara si populara. Cei mai talentati pot invata sa cante muzica clasica sau usoara si la cursurile de chitara coordonate de prof. Iulian Stoica.
Amatorii de dansuri vor putea lua lectii de dans de societate, dar si de dansuri populare, la clasa coordonata de coregraful Sebastian Coroi.

Cei interesati se pot inscrie pana la data de 1 octombrie la sediul Centrului pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” din strada Stefan cel Mare, nr.3 (vizavi de Primaria municipiului Piatra Neamt)  sau la tel./fax. 0233.214026 sau 0233.231888.
Deschiderea oficiala a cursurilor va avea loc joi, 1 octombrie, ora 17.00, la Galeriile de Arta din Piata Mihail Kogalniceanu, bl. H4, parter.   

 

Sursa:www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu