characters characters

Maratonul educatiei alternative pentru oameni mici si mari

29 august 2022    |   433 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

maratonul educatiei prin joc si arta
Asociatia PlaYouth organizeaza in data de 3 septembrie in Parc Romniceanu-Cotroceni, in intervalul orar 11:00-18:00, Maratonului Educatiei Alternative. Pe lânga invatarea prin joc si arta, evenimentul are si un obiectiv caritabil - acela de a contribui la implementarea proiectului “Biblioteca cu speranta” pentru copiii din zonele defavorizate si a strânge rechizite scolare, ghiozdane si materiale educationale pentru cei 500 de copii din zonele sarace ale Bucurestiului in cadrul Caravanei ABECEDAR.

Maratonul Educatiei este un eveniment de 1 zi care se adreseaza copiilor de 5-14 ani si parintilor acestora, in cadrul caruia vor gasi 8 zone cu 36 de ateliere diferite din zona de arta, stiinta, reciclare creativa, hand made, miscare sau teatru. Copiii au ocazia sa isi descopere pasiunile testându-le si sa isi faca prieteni noi, iar copii din centrele de asistenta sociala se bucura de cea mai frumoasa zi.

Programul cuprinde multe activitati creative si educative pentru cei mici si cei mari, incepând de la modelaj in lut si pictura cu nisip colorat pâna la ateliere de astronomie si chimie distractiva.

Mai multe informatii despre activitatiile care se vor desfasura in cadrul evenimentului gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1518182311941731/?active_tab=discussion

Biletul de participare la #MaratonulEducatieiAlternative consta intr-o carte pentru biblioteca copiilor si câteva rechizite scolare pe care te rugam sa le aduci in ziua evenimentului.

Înscrierea se face completând acest formular: https://tinyurl.com/yrhr73sy

Parteneri de bine: Parteneri: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5, Oscar Downstream, ASIROM, Aqua Carpatica, Kaufland Romania, BIC

DESPRE ASOCIAȚIA PLAYOUTH

Asociatia PlaYouth aduce jocul, arta si bucuria in educatia si dezvoltarea copiilor prin organizarea de activitati educativ-creative, atât pentru copii, la care pot participa si parintii, intr-un mediu primitor, calduros si vesel, cât si pentru parinti sau profesori.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu