characters characters

Mamele celebre se ocupa de educatia copiilor, dar nu uita de propriile pasiuni

15 septembrie 2017    |   762 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Geanina IliesCand vine vorba de educatia copiilor lor, vedetele par a sti foarte bine sa imbine cariera si viata personala. Ocupate, mereu in miscare, mamele celebre din Romania isi educa micutii cu multa dragoste, fara sa uite, insa, de ele insele.

De exemplu, Ileana Badiu sau Geanina Ilies se numara printre vedetele care isi cresc copiii avand totodata grija de propria persoana si imagine publica.

De curand, vedetele s-au lasat cucerite de piesele din matase naturala realizate 100% manual marca Silkdom. Aceste clutch-uri aduc o nota aparte fiecarei tinute, fie ca vorbim de un eveniment sofisticat, fie de o iesire in oras cu prietenii.

Matasea naturala a fost considerata de-a lungul timpului un material pretios, elegant, ce nu putea fi purtat oricum si oriunde. Tendintele din ultimele sezoane au demonstat insa contrariul si, mai mult decat oricand, matasea s-a numarat printre materialele preferate de designerii din intreaga lume.

Matasea este principalul material care sta la baza pieselor Silkdom. Acestea sunt realizate manual, integral din matase naturala la exterior si catifea de matase naturala la interior. Matasea folosita in realizarea acestor produse provine din Franta, Japonia, Italia, China, India, dar si din Romania.

Colectia de clutch-uri Silkdomtransmite valorile brandului: senzualitatea, indrazneala, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tau.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu