characters characters

LEAP: Zilele Educatiei Non-Formale

14 aprilie 2010    |   462 vizualizări

Invatam facand.
Poti sa ai un CV consistent daca te implici, iar experienta ta sa fie tot mai bogata cu fiecare stagiu de practica sau actiune de voluntariat. De aseara, studentii si liceenii au la dispozitie portalul de Educatie Non-Formala. "Vinovati" sunt cei de la Link Education and Practice (LEAP).


Organizatia isi propune sa-i aduca pe tineri mai aproape de voluntariat, stagii de practica, traininguri ori scoli de vara. Altfel spus, de educatie non-formala.
Lansarea primei editii a evenimentului "Zilele Educatiei Non-Formale" a avut loc aseara intr-un cadru distins la Casa Universitarilor din Bucuresti.


"Educatia non-formala incepe sa devina o moda. Eu vreau sa fie ca in Danemarca, unde toate lumea poate sa faca educatie si piata este lasata sa decida. Iar cine e mai tare ramane in picioare", le-a spus participantilor la lansarea LEAP, Andrei Popescu, coordonatorul departamentului Tineret in Actiune, al Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP).


"Cu cat un sistem educational este mai disfunctional cu atat e mai importanta educatia non-formala", a declarat Tincuta Baltag director general la Fundatia Dinu Patriciu.  


Site-ul www.leap.ro e plin de sfaturi, articole si oportunitati. Iar de maine aici gasiti si "Ghidul de Angajabilitate", util tinerilor in cautarea job-ului potrivit.
Cum e un proiect pe termen lung, echipa tinerilor de la LEAP promite sa imbunatateasca mereu portalul si sa-l dezvolte cu ajutorul partenerilor.
Azi si maine au loc trainguri si workshop-uri gratuite dedicate liceenilor si studentilor.


Sursa: www.evz.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu