characters characters

Informaticienii brasoveni au cucerit America

04 iunie 2010    |   434 vizualizări

Informaticienii de la Colegiul National de Informatica din Brasov se intorc din Pennsylvania cu premiul intai. Atat „seniorii", cat si „juniorii" le-au dat lectii de informatica concurentilor.


Au sacrificat ore intregi din timpul lor liber pentru a demonstra ca Brasovul are informaticieni de aur. Noua liceeni, de la Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil", au cucerit locul I la concursul international de informatica American Computer Science League (ACSL).


Articol complet: Adevarul.ro

 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • carmenandrei
    carmenandrei    05.06.2010 - 06:17
    Felicitări acestor minunaţi copii şi doamnei profesor care i-a îndrumat către acest mare succes! Doresc să atrag atenţia că acest mare eveniment nu este suficient popularizat, deşi tinerii noştri merită cu precădere acest lucru.Ştiu cât de greu le-a fost să strângă banii necesari pentru deplasarea la acest concurs şi consider că autorităţile ar trebui să fie mai atente la nevoile copiilor capabili de performanţe. Nu este prima dată când elevii de la Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil obţin astfel de performanţe şi nu este corect ca tot ei să caute sponsorizări pentru a putea ajunge să ne demonstreze cât sunt de buni! Întradevăr ei sunt de aur şi ar trebui răsplătiţi în aur pentru performanţele lor!