characters characters

Guvernul se reuneste luni pentru a aproba Legea Educatiei

08 aprilie 2010    |   440 vizualizări
Dupa ce va primi aprobarea in Guvern, proiectul Legii Educatiei va fi trimis spre dezbatere Parlamentului.

Guvernul se reuneste luni la ora 08:00 in sedinta extraordinara, pentru a aproba proiectul Legii Educatiei, potrivit unor reprezentanti ai Executivului.

In urma cu o saptamana, Guvernul a decis sa amane aprobarea Legii Educatiei, la solicitarea ministerului de resort, care a cerut un termen suplimentar pentru a introduce in actul normativ propunerile care au aparut in urma dezbaterilor publice.

Guvernul a discutat in prima lectura proiectul Legii Educatiei in sedinta din 17 martie, dupa care documentul a fost supus dezbaterii publice. Dupa aprobarea in Guvern, proiectul va fi trimis spre dezbatere Parlamentului.

Curtea Constitutionala a decis, in noiembrie 2009, in urma unei sesizari a Partidului National Liberal, ca proiectul Legii Educatiei, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in luna septembrie a anului trecut, contravine Constitutiei. La finele lui ianuarie 2010, premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul va trimite in Parlament noua forma a Legii Educatiei pana la finele lunii martie.

Sursa:www.realitatea.net

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu