characters characters

Gala Acorns: 15 ani de excelenta in educatia timpurie 15 Octombrie, Bucuresti

17 octombrie 2019    |   779 vizualizări

Varsta: 0 - 3 ani.

Gala Acorns 15
Acorns Nursery a marcat cei 15 ani de la inaugurarea primei sale gradinite, printr-o gala dedicata performantei in educatie si valorilor care au contribuit la evolutia constanta a acestui proiect antreprenorial lansat in 2004: perseverenta, entuziasm, pasiune, recunostinta. Toate au ghidat pasii Acorns catre acest moment si au contribuit la dezvoltarea unor radacini puternice ca actor in educatia timpurie din Romania.

Definitia succesului la Acorns Nursery este reprezentata de ideea de a creste impreuna: copii, educatori si parinti, pentru o comunitate mai buna. Curricula educationala britanica aplicata in gradinitele Acorns propune o abordare integrata si menita a indeplini toate cerintele elevilor prin metode diferentiate de predare. Programul British stimuleaza inteligenta, imaginatia si abilitatile fiecarui copil, prin identificarea si celebrarea trasaturilor care ii fac unici. Toate cursurile si activitatile de la Acorns Nursery se desfasoara in limba engleza si asigura forme de invatare interactiva intr-un mediu vesel, motivant si sigur – special construit pentru a se adapta asteptarilor fiecarui copil.

Aproape 1000 de copii poarta astazi cu mandrie valorile unui Acorns Alumni, iar in cele doua gradinite din Bucuresti studiaza in prezent 120 de copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani.

”In cei 15 ani, am ramas fideli aceleiasi viziuni, de a oferi cea mai buna ingrijire si educatie copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani, urmand curricula britanica si punand accent pe nevoile copiilor, pasiunile, interesele si unicitatea fiecaruia. In centrul actiunilor noastre se afla valorile in care credem si pe care continuam sa le promovam: bunatate, unicitate, gratitudine, iubire, respect, professionalism, responsabilitate, empatie, implicare, incredere, autenticitate, generozitate, perseverenta, pasiune, excelenta. Suntem recunoscatori ca avem oportunitatea de a creste copii uimitori si de a contribui la evolutia sistemului educational din Romania, prin proiectele Fundatiei Acorns.” – Valentina Secara, fondator Fundatia Acorns, manager general Acorns Nursery

In cadrul Galei Acorns15 au fost oferite distinctii Excellence in Education proiectelor care contribuie la dezvoltarea societatii romanesti prin educatie. Aceste distinctii au fost acordate pentru:

Alexandru Gavan pentru proiectul Bucurie pentru Nepal

Larisa Baltaretu pentru sustinerea proiectelor de educatie timpurie din Romania


Mariuca Talpes pentru proiectul MERITO
Mariuca Talpes proiectul Merito


Anca Ghinea
pentru SuntParinte.ro primul site de parenting cu o rubrica dedicata educatiei timpurii si campaniei de videouri si articole dedicate importantei educatiei de la 0 ani.
Anca Ghinea Creative manager SuntParinte.ro


Asociatia pentru valori in educatie
pentru implicarea companiilor private din Romania in imbunatatirea sistemului educational


Roxana Alexandru
pentru sprijinirea proiectelor de educatie timpurie


Virgil Iantu
pentru sprijinirea proiectelor de educatie timpurie


ITSY BITSY
pentru promovarea educatiei timpurii la radio


Anca Vlad
pentru sustinerea Conferintei de Educatie Timpurie


Dana Razboiu
pentru proiectul Natie in educatie


Alexandru Tomescu
pentru sustinerea construirii unei scoli de arte frumoase la Mihaileni, satul natal al lui George Enescu

Simona Carabus pentru sustinerea Conferintei de Educatie Timpurie


Loredana Popp
pentru sustinerea Conferintei de Educatie Timpurie


Fondurile stranse in cadrul Galei Acorns15 sunt directionate catre organizarea celei de-a 6-a editii a Conferintei de Educatie Timpurie, un proiect prin care Fundatia Acorns ofera educatorilor si invatatorilor din sistemul public de invatamant, acces gratuit la training-uri sustinute de experti internationali in educatie. Evenimentul, cu tema Tehnologie si dezvoltarea inteligentei matematice, va avea loc in perioada 6-8 noiembrie in Bucuresti si 9 noiembrie, in Suceava.

Despre Acorns Nursery:

Curricula Acorns urmeaza un program variat, individualizat de invatare, cunoscut in Anglia sub denumirea de „Etapa fundatiei timpurii”. In cei 15 ani de activitate, Acorns Nursery, prin Fundatia Acorns si Centrul pentru Educatie Timpurie First7, a devenit lider in instruirea profesorilor conform standardelor britanice. Printre realizarile Acorns se numara:

  • Prima organizatie care a obtinut premiul Investors in people standard;
  • Detine premiul Every Child Matters 2011-2014;
  • Este afliata la Council of British International Schools (COBIS) si International British School of Bucharest;
  • Este membra a British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (UK) si the National Children's Bureau (UK);
  • Acorns Nusery a initiat si continuam sa se implice in proiecte de responsabilitate sociala legate de ingrijirea copiilor si educatia timpurie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu