characters characters

Elevii ieseni organizeaza “Saptamana pentru mediu”

19 aprilie 2010    |   372 vizualizări


In saptamana 18-24 aprilie, elevii Grupului Scolar Economic de Turism din Iasi vor organiza Saptamana pentru mediu, eveniment marcat printr-o serie de actiuni de ecologizare si constientizare a publicului cu privire la protectia mediului.


Saptamana pentru mediu face parte din campania Scoli pentru un viitor verde. Elevii vor participa la un mars al voluntarilor, vor organiza o expozitie de desene si o proiectie de filme cu tema ecologica. Marti, ei vor participa la Caravana francofona pentru biodiversitate, iar miercuri vor asista la o prezentare pe aceeasi tema.


Joi, de Ziua Pamantului, elevii insotiti de profesori, de reprezentanti ai Garzii de Mediu, ai asociatiei „Tinerii Ecologi Romani din Iasi“ si Consortiul de Cercetare Regional vor ecologiza o zona de agrement. Sfarsitul Saptamanii pentru mediu va fi marcat de catre elevi printr-un eveniment de constientizare cu privire la importanta protejarii si conservarii mediului inconjurator. La final, elevii implicati in proiect vor fi premiati.


Sursa: www.green-report.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu