characters characters

Cursuri de pian, personalizate, pentru cei mici

21 martie 2014    |   485 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Denumit si "instrumentul orchestra", pianul dispune de o paleta larga de expresie si sonoritati. Acesta ofera satisfactii sonore imediate, iar prin simpla apasare a clapelor se obtin sunete care stimuleaza copiii si le extinde nivelul de creativitate. Este instrumentul care asigura invatarea rapida a notiunilor de baza, dezvolta capacitatile organizatorice, de coordonare a miscarilor si a privirii, accentueaza memoria auditiva si vizuala, coerenta in gandire si atentia distributiva.

Pianul este unul dintre cele mai prietenoase si mai indragite instrumente muzicale atat de copii, cat si de adulti, deoarece dispune de mijloace tehnice ce se pot plia pe nivelul de cunostinte si necesitatile particulare ale oricarui grad de interpretare: profesionist sau incepator.

Avand o vasta experienta si o pregatire exceptionala, doamna profesor-coordonator Diana Pop ii indruma pe cei mici prin mijloace interactive si personalizate fiecarui copil in parte. Astfel, activitatile au o abordare interdisciplinara, deschisa si adaptabila tuturor nevoilor.                                                                                                                                         

Cursurile de pian organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta peste 4 ani, se organizeaza saptamanal, in functie de orarul copiilor si al parintilor in concordanta cu disponibilitatile profesorului, cu taxa de participare de 60 lei / sedinta individuala. Durata sedintei difera de la copil la copil in functie de varsta si aptitudini. Inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrouPiata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti).

Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc.
Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu